VELIČINA ZAISTA NIJE BITNA: Tri seks poze u kojima svi uživaju

Za vođenje ljubavi nisu vam potrebna uputstva, već samo strast, ljubav i volja. Ipak, ponekad nije loše imati na umu činjenice koje mogu da poboljšaju užitak, naročito ako su muškarci nesigurni u sebe, jer su nadareni ispod proseka. Ako želite da maksimalno uživate isprobajte neku od ove tri fantastične poze.

Najbolja poza za obdarene

Iako veličina u većini slučajeva ne igra presudnu ulogu vrlo je važno da se oba partnera osećaju prijatno i da na kraju dožive vrhunac. Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce je kada muškarac leži na boku, a žena vertikalno od njega, s raširenim nogama kojima obuhvata muškarčev torzo.

Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontroliše svog muškarca.

Najbolja poza za ispodprosečne

S obzirom na to da je dokazano da i mali penis može u potpunosti zadovoljiti ženu ono što igra veliku ulogu je tehnika odnosno pokreti i položaj. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira odnosno u kojoj se nalazi iznad žene.

Klasičan "doggi" stil s kružnim pokretima ili misionarski položaj u kojem žena drži noge na partnerovim ramenima poze su koje će zadovoljiti svaku ženu.

Najbolja poza za one koji "žure"

Kako bi doživela orgazam ženi je potrebno vremena, a ponekad se dogodi da partner to nikako ne može dočekati. Poza u kojoj muškarac sedi na rubu kreveta s nogama na podu, a žena mu je u krilu s nogama oko struka i rukama oko vrata savršen je odabir za oba partnera.

U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo pa je prevremena ejakulacija gotovo sigurno odložena.

Izvor: Prva.rs/Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još