IZGUBIO BITKU SA OPAKOM BOLEŠĆU: Preminuo Jasmin Hasić u 37. godini

Jasmin Hasić, nekadašnji učesnik i finalista muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", preminuo je nakon duge i teške borbe sa rakom bubrega. Pevač je preminuo u 37. godini.

Ova vest potresla je estradu, kao i mnogobrojne fanove koji se od talentovanog momka iz Srebrenika opraštaju dirljivim rečima na društvenim mrežama.

- Ode mlad momak i kolega, neka Bog da snage njegovoj porodici, a njemu rajski mir - napisao je pevač Hako Šljivar, dok se njegova koleginica Lejla Zahirović oprostila porukom:

- Dragi Jaško, ostala sam bez reči, nema stvari da olakša bol i tugu, razočarenje! Ovo je ogroman gubitak, veliki čovek, pevačina, divan suprug, divan otac... Voleću te, brate moj zauvek.

Na profilu njegove supruge Jasmine Slanjankić Hasić nižu se poruke podrške i žaljenja zbog ogromnog gubitka koji ih zadesio, prenosi "Grand".

Podsetimo, pevaču se nakon operacije u Turskoj zdravstveno stanje naglo pogoršalo, zbog čega je njegova porodica sprovela akciju prkljupljanja krvi kojoj su odazvale mnoge Jasminove kolege, prijatelji i poštovaoci. Tim povodom pevač i njegova supruga oglasili su se na društvenim mrežama i izrazili zahvalnost svima koju su brzom reakcijom učestvovali u ovom humanitarnom gestu.

- Na kraju samo trag naših dela ostaje... Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Gklavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo celo. Samo najjači postaju najbolji. A meni..., meni srce k'o kuća, toliko te ljudi voli i ceni... ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve - napisala je pre samo par dana njegova Jasmina sa kojom ima dvoje dece.

Inače, Jasmin je rođen u Srebreniku. Za učešće u "Zvezdama Granda" prijavio se davne 2013. godine, a ulazak u finale takmičenja i popularnost stekao je 2014.

- Bio sam amater, nisam verovao u sebe. Talenat sam nasledio od oca, on je baš muzikalan. Najbolje mi leži Harisov stil pevanja, imam boju glasa sličnu njegovoj, ali to me ne definiše kao pevača. Pevam dobro pesme i drugih izvođača. Inače, sam vrlo jednostavan momak, koji, sticajem okolnosti, zna da peva dobro. A, svoje slobodno vreme volim provesti s društvom u ribolovu - govorio je svojevremeno Jasmin.

Izvor: Blic.rs
Foto: jasmin_hasic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.