KARAMBOL U BELOJ KUĆI: Dejan Dragojević nakon sukoba sa zadrugarima lomio sve pred sobom (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kuću na imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan klip o emotivnom slomu Dejana Dragojevića i njegov razgovor sa Markom Đedovićem u kome mu se Dejan poverava o svojim osećanjima.

Dragojević je prvi dobio reč kako bi prokomentarisao video prilog.

- Ja ne mogu sebe da objasnim, a razumem ove komentare za sebe. Ja sam u šoku, svi su u šoku. Živim ovde sa njom i prosto ne mogu da budem hladan prema njoj, ne mogu, takav sam kakav sam. Prebacim, pa se vratim. Kad slušam izalganja budem svestan svega što sam doživeo, a kad vidim nju sa strane, ne razuman sam sam sebi. Kad je htela razgovor, to me je povredilo, jer da li da se ovo nije desilo, da li bi došla da razgovaraš? Njena blizina mi je teška, kad mi je blizu pogubim se skroz. Ne treba mi njeno objašnjenje, a zanima me i ne intresuje me. Ne, izvini mi na znači ništa i ne može da promeni ono što se desilo. Ja sam ovde dva meseca i toliko je trajalo njeno maltretiranje mene. Milijardu je to stvari bilo, da bi bilo samo izvini. Ja sam stalno govorio da je meni draže da su oni zajedno, jer kad nisu, plašim se da neće pokušati da mi se probliži u inat njemu. Pa plašim se zbog toga što nisam čist, neću ponovo da budem sa kapuljačom ovde. Ona se popiš*la na sve uspomene. Uradila je šta je uradila, nek se nosi sa time - rekao je Dejan.

- Sve te neke velike stvari, tipa da zatražiš razvod i tako dalje, a onda opet vidimo u pušionici da se slomiš, koji si ti pravi ustvari? - pitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Pa nisam ja u "Amidžiju" pričao nešto što nisam ovde rekao, a "Zadrugoviziju" sam iskorisito kao priliku da kažem šta mi je na srcu. Šta mi uopšte treba da se svađam sada, treba da se fokusiram na sebe. Naleti mi tako, u jednom trenutku sam osetio da sam bio grub. Imao sam pravo tamo, ona mene podbode tamo, ja joj dodam alkohol - rekao je Dejan.

Marko Đedović je sledeći dobio reč kako bi prokomentarisao prilog.

- Do malo pre bi mu možda i verovao, sada više ne. Kladili smo se da će se pomiriti sa Dalilom, i kad smo mu to rekli, on je ustao i rekao du*ajte ga. Samo da sam ja retardiran da me Dejan vrti, a evo Dalila je proradila, isti su. Iskreno Ivana, svi imaju momenat medija ovde, svi se foliraju i samo gledaju kako da njihovom dup*tu bude lakše. Promenio sam zato što je, evo na primer noćas, sedeo je sa Sandrom i pričali su o toj situaciji gde mu je Dalila prišla, a on je jelte plakao. Razumem, on je pič*ica. Po mom mišljenju je to da dođem i da joj kažem marš dr*ljo idi tamo nek te pu*e. Ja ga pitam šta ćeš da radiš, on meni kaže ne znam. Se*e mi se od moje empatije, ja nikada nisam bio ovoliko empatičan, ali ovi su gori od onih koje sam voleo, jer ne znaju da cene - rekao je Đedović.

Dalila Dragojević ubacila se u izlaganje Marka Đedovića.

- Ja nisam neko ko hoće da skače i jauče zato što se to desilo, imam momente da hoću da se sredim - rekla je Dalila.

- Po načinu reagovanja bliži mi je momentat Dalile - rekao je Đedović.

- Da sam se bavila kalkulacijama bolje bih prošla i ne bih imala o čemu da razmišljam. Sad su mi bliski ljudi rekli da nije trebalo da mu priđem, ja sam to osetila i to uradila - rekla je Dalila.

- Nisi osetila, ti si bila podstaknuta razgovorom sa Anđelom koja ti je rekla da tako treba - vikao je Marko.

- Stojim iza toga, kao što stojim iza toga da on smatra da ne treba da razgovaramo. Ja ne tražim, ne silim, samo sam rekla ako smatra i ako bude želeo ja sam tu, ako ne želi i to smatram kao odgovor. Rekao je u radiju da ne želi i da je danas čuo sve što treba. Sve ostalo što će on da radi to je njegovo, odgovaram samo za svoje postupke. Meni je to u momentu delovalo najbolje na svetu i meni je tada bio najbolje na svetu, kako mi je sada ja najbolje znam, ali neću lupati glavom u zid - pričala je Dalila.

- To je razlika u emociji. Ona neće da radi, a tumači se da treba da se ponašam kao ona. Pet godine što se meni dešavalo nije isto kao njoj, ona je bila na žurki kad je saznala da se se smuvali, ja nisam mogao. Rekla si ja neću lupati glavom u zid, normalno da neće biti kad nije bilo kao prema meni - dodao je Dejan.

- Ne možeš ti da uporediš svoju bol i njegovu - ubacila se Tara Simov.

- Ja sam imao empatiju prema njima kući, kad sam saznao stvari koje su bile. Prvo mi je rekla da mogu da idem kući da promenim krov, jer sam rekao da mi je žao. Hteo sam da odem kući da rešim problem, neke stvari koje sam uradio nisam primetio tad kao što sam primetio sad. Ja sam u garderoberu rekao da nisam spreman za priču - nastavio je Dragojević.

- Hoće da podstakne kako sam ga ja ponizila. Ja jesam to uradila, ali ako smatraš da je neispravno neka kaže da bežim - rekla je Dalila.

- Ona je rekla da bi to uradila, a šta je uradila Filipu? Sela. Mesec dana je trajalo to da sam ja trpeo, a kad se desilo nije bilo potrebe da razdvajam - odbrusio je on.

- Foliratni nad folirantima, ja tako mislim. Dalila kad bi vređala ne bi bila žrtva odnosa i ne bi se prenula, a razgovor sa Dalilom bi oprao Dalilu, a u*rao Dejana. On ne kaže slušaj punjena plovka, neka se pomire - ubacio se ponovo Đedović.

- Neću! Je l' sam ti sinoć na krevetu rekao da mi je prišla pre tri dana da bih je nap*šio, jer sam bio tako raspoložen. Ne kalkulišem jer neću da se mirim. Pet dana sam padao psihički, a juče najviše. Od provg dana se od mene očekuje da sam trebao da kažem, uradim, na*ušim Filipa, ja to prvog dana nisam mogao. Kako se hladim javljaju se druge stvari, šokiran sam, ona je non-stop tu. Ne mogu da se fokusiram na druge stvari jer je ona tu. Lakše mi je, bolje mi je, počela je da mi se gadi, ali nisam skroz čist. Rekao sam da nisam spreman za razgovor i da nemam snage. Svkao ima pravo na odnosu mog šaltanja da misli šta hoće, vreme će pokazati. Ne volim je kao što sam je voleo, ta emocija nije ista - nastavio je Dejan.

U jednom trenutku Dejan više nije mogao da se iskontroliše, pa se zaleteo ka spavaćoj sobi.

On je tom prilikom šutnuo vrata, obarao krevete i lomio sve pred sobom, pa je izleteo iz Bele kuće.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još