JEDINSTVENA PONUDA: Provedite noć u čuvenom domu iz filma "Sam u kući"

"Er bi en' bi" (Airbnb) je objavio da tokom ovog prazničnog perioda iznajmljuje originalnu kuću iz filma "Sam u kući" dok je porodica Mekalister "na svom Božićnom putovanju".

Kako stoji u oglasu platforme za iznajmljivanje stanova i kuća "Er bi en' bi" (Airbnb), do četiri gosta će moći da borave u kući u Čikagu jednu noć, 12. decembra, za samo 25 dolara. Adresa će biti objavljena kada se izvrše rezvervacije, koje počinju 7. decembra.

- Spremite se da proslavite praznike u najdosadnijoj ulici u Sjedinjenim Američkim Državama... Jer se vanvremenska kuća u kojoj je počela priča o dečaku koji je ostao sam u kući zvanično može rezervisati na "Er bi en‘ biju".

Goste će dočekati glumac Devin Retrej, koji je igrao starijeg brata Kevina Mekalistera Baza. Njegov kućni ljubimac tarantula koji je uplašio lopove takođe će biti tamo, jer ne bi bio pravi Božić bez pauka, tvrde u "Er bi en' biju".

Posetioci će takođe biti počašćeni "najboljom picom u Čikagu" tokom projekcije rimejka filma pod nazivom "Sam u kući", koji je objavljen prošlog meseca.

Izvor: RTS
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još