FOBIJA OD LJUBAVI: Koja tri znaka Zodijaka teško otvaraju svoje srce?

Potrebno je mnogo hrabrosti da se nekome otvorite i dozvolite mu da uđe u vaše srce. To je naročito teško osobama koje se jednostavno boje ljubavi. Ako ste rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka moguće je da imate fobiju od ljubavi.

Za neke osobe ne postoji ništa bolje od zaljubljivanja preko ušiju. U glavi se rađa romantična ideja da će ostatak života biti proveden sa određenom osobom pa se ne beži od otvorenosti o dubokim osećajima od samog početka.

Međutim, to je i te kako drugačije kod onih koji imaju problema da pokažu svoju ranjivu stranu i da se otvore nekome. Tome se još dodaje strah od odbijanja i slomljenog srca. Prema horoskopu, sledećim horoskopskim znacima veoma teško pada zaljubljivanje.

Lav

Ljudi rođeni u znaku Lava veruju samo jednoj osobi: sebi. Premda se smatraju samouverenima i nemaju problema sa upoznavanjem novih ljudi, pripadnici ovog horoskopskog znaka često ustuknu kad osećanja uđu u igru. Strah od zloupotrebe poverenja i slomljenog srca prevelik je, zbog čega svoju fobiju od ljubavi mogu potisnuti isključivo sa osobom koja im daje mnogo sigurnosti i pokazuje puno predanosti.

Devica

Šta ako se on ili ona još uvek sastaju sa drugima? Šta ako njegova osećanja nisu dovoljno jaka? Analitička Devica stoji sama sebi na putu prema zaljubljivanju. U glavi odigra sve scenarije, što je nažalost sprečava da posluša svoje srce. U strahu da će se drugi poigrati sa njenim osećajima, Devica oko sebe gradi zaštitni zid koji može srušiti samo iskrena i duhovna osoba.

Strelac

Potrebno je tek malo flerta i avanturistički opušteni Strelčevi odmah se "ulove". Ali, jao, odjednom postaje ozbiljno! Kad shvate da prema nekome razvijaju osećanja, pojavljuje se njihova strašna strana, a neretko sledi povlačenje. Strelčevi se mogu rešiti svoje fobije od ljubavi samo ako je potencijalni partner toliko neformalan i opušten da se i sa njim oseća krajnje bezbrižno i slobodno. To Strelcu uklanja strah od veze i ne mora se bojati za svoju slobodu.

Izvor: Prva.rs/Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još