CAR TE JE ŠUTNUO KAO KANTU POSLE SEKSA: Dalila Dragojević nakon žestokog verbalnog sukoba nasrnula na bivšeg supruga Dejana (VIDEO)

Bivši supružnici Dalila i Dejan Dragojević danas su u pušionici posle dužeg vremena razgovarali o svom odnosu, i svemu što se između njih izdešavalo u rijalitiju "Zadruga 5".

- Da je bilo incidenta uskočio bih, a otišao sam u radio da te ne gledam. Hoću da te izbegnem - rekao je Dejan.

- Mene ako bude bilo ko izludeo ti znaš šta ću ja uraditi ovde - rekla je Dalila.

- Prvo pogledaj svoje klipove ko je koga gledao, pa tek onda moje... Svoju patnju ne možeš smanjiti - rekao je Dejan.

- Jao folirantu...Pa tebi je sinoć bilo bolje nego ikad. Tvoje ekipa je Dino, Mateja i ostali - rekla je Dalila, pa je krenula na Dejana gurajući ga. On se sve vreme smejao.

- To što sam ja izašao iz nekog odnosa je razlog toga što radiš... Smej se, smej se. Nemoj me dodirivati. Ti si mozak za ekonomsko. Ovo su posledice kad si me šutnula u glavu - rekao je Dejan.

- Kako te nije sramota da to kažeš - rekla je Dalila.

- Ajmo tamo... Kajne sedam meseci. Ti si takva smrdlja mala, zato što znaš šta radiš svesno, a ja neću pričati, a tvoji drugari su došli ovde da bi prenosili - rekao je Dejan.

- Trebalo je ja da ti dođem... Da mi nije bilo Miće onu noć, je l' ti misliš da mu ja ne bih izvadila oči? Ajde iskreno sada - rekla je Dalila.

- Ma ti i dalje pričaš sa njim - rekao je Dejan.

- Ti znaš da ja kad poludim, da ne gledam ni ko je, ni šta je - rekla je Dalila.

- Da, znam, nisi me primetila ni ko sam, ni šta sam, ni gde sam - rekao je Dejan kroz smeh.

- Samo da nisi folirant, sve bi drugačije bilo. Nema većeg foliranta od tebe ovde - rekla je Dalila.

- Za sve si ti kriva što mi se desilo i za sedu kosu...Ajde šibenzi - rekao je Dejan.

- Ja više volim kada si ti nasmejan nego kad si tužan - rekla je Dalila.

- Od mene imaš gratis vožnju do Sarajeva, ako ti nešto znači - rekao je Dejan.

- Kako tebi nije žao mene - pitala je Dalila.

- Ti imaš sreće što ja imam taj neki poremećaj vezan za tebe - rekao je Dejan.

- Pa kako ti nije žao za sve ovo što mi se desilo? - ponovila je Dalila pitanje.

- Sram ga bilo kako te je ostavio tako i kako ti je to uradio. Kako izdržavaš i kako prolaziš te situacije? - pitao je Dejan kroz smeh.

- Nikada nisam rekla da mi je pet godina braka bilo loše. Ti si taj koji je pričao da si zbog mene otišao od porodice, da si zbog mene loš i da si zbog mene vređao ljude. Ja sam znala da to nije istina, ćutala sam i trpela - rekla je Dalila.

- Ti kada si sve radila, ja sam sedeo i ćutao. Ti si pričala da si se učaurila, da nije bilo strasti i ostalo - rekao je Dejan.

- Ja ne mogu pričati sa tobom dok lažeš. A što ne bi pričali? - rekla je Dalila.

- Je l' ti zaslužuješ to? Šta ti možeš da kažeš da bi oprala sve ovo - izjavio je Dejan.

- Ništa. Zaljubila sam se misleći da mi je negde tamo lepše, a u stvari nije. Misliš li da ja ne osetim kajanje? Ali nema povratka, nema - rekla je Dalila.

- Sad ti meni dođeš i kažeš, da nije bilo reči ti bi prešla preko nekih stvari... Ma važi, kako da ne. Samoj sebi si ovo napravila, ja to nisam nimalo želeo - rekao je Dejan.

- Je l' to znači da ja treba da okrećem galvu i da ako ti se nešto desi da ne treba da ti pomognem - pitala je Dalila.

- A od koga da mi pomogneš? - pitao je Dejan.

- Od sebe same - rekla je Dalila.

- Ajde iskreno sada...Je l' sam ja tebi nešto uradio? - pitao je Dejan.

- Ja od tebe ništa ne tražim... Od sinoć si me uhvatio u mašinu da me sprdaš. Ja nisam otišla da spavam tamo da mi se ne bi nešto nabacilo. Ti si perfidan i lukav. Treba Veliki šef da te ubaci u istraživački program, napravio bi izume veće od Ajnštajna - rekla je Dalila.

- Kad si mi prišla u garderoberu video sam ti po očima da si iskrena, ali ovako kada pričaš to je totalno suprotno... Idi sada zapiši današnji datum kad sam ti dao razgovor, pošto vidim da su ti datumi bitni, a ovo je bitnije od svega što ti se desilo - rekao je Dejan.

- Ogradio si se svim ljudima. Iz dana u dan si ponavljao da bi opalio. Sa mnom manipulisati nećeš. Kao na Zadrugoviziji značio ti je aplauz, ovo ono - rekla je Dalila.

- Je l' ti nisu prijali komentari? Je l' ti se nije svideo komentar od Maje? - pitao je Dejan.

- Ne, nije mi smetao. Tebe boli sve što je vezano pozitivno za tebe - rekla je Dalila.

- Kad budeš priznala sebi kako je sve to izgledalo, a da moje ne uskratiš i ne omalovažavaš, shvatićeš. Ti hoćeš da kažeš da sam ja nešto radio fejk. Ne nisam. Ja tebi trepavicu kad vidim, ja znam. Vi ste bili šifrovani - rekao je Dejan.

- Nemoj lupetati, zna se koje su šifre postojale. Nemam ja šta da kažem o tome. Ja sam bila prevarena i izmanipulisala - rekla je Dalila.

- Što si me ostavila? Što si dozvolila to sebi, je l' nisi bila srećna sa mnom? Nismo imali strasti, ljubavi? - pitao je Dejan.

- Jesmo - rekla je Dalila.

- Jesmo se ljubili? - pitao je Dejan.

- Ne u toj količini - odgovorila je Dalila.

- Zato što smo bili zajedno pet godina - odgovorio je Dejan.

- Ti si se sebi posle mesec dana us*ala u glavu - rekao je Dejan.

- Ti umanjuješ moju bol, je l' treba da budemo neprijatelji - rekla je Dalila.

- Desilo ti se šta se desilo, ja nisam imao potrebu da pogledam u drugu - rekao je Dejan.

- Zaticala sam te u krevetima - rekla je Dalila.

- Nemoj to, ja sam zatekao tebe, gledao te na klipovima - uzvratio je Dejan.

- Ja na tvoje oči nisam imala odnos - rekla je Dalila.

- Ušla si u roze spavaćici, izašla si u crnoj. Nisam mogao da spavam tada- Je l' vredelo svega ovoga - rekao je Dejan.

- Na početku jeste, ali sada kad vidim, nije. Razlika između mene i tebe je to što si ti mnogo pametniji od mene, namazaniji i što znaš da iskalkulišeš. Pa ko je mene stalno terao da razmišljam i sve, ako si znao da sam pametna? Zato što si znao da sam glupa - rekla je Dalila.

- Zato što imaš potrebu da budeš ono što nisi, da budeš mafijašica i ostalo. Ja sam tebe toliko idealizovao, da sam mislio da nisi uopšte u stanju da uradiš neke stvari. Šta je po tebi život? Ono što si stekla sa mnom ili ovo što si stekla sada za ove vređaše i ostale? Nemoj da plačeš. Koja žena bi ostavila ovakvog muža i otišla sa šalabajzerom? Njega su njegovi prijatelji ocrnili - rekao je Dejan.

- Moj odnos je bio pa je bio. Priznajem to, ja sam se zaljubila. Moglo je i tebi da se desi - rekla je Dalila.

- Nije. Najlakše je zaljubiti se - uzvratio je Dejan.

- Meni se ovo nikad nije desilo ovo u životu - rekla je Dalila.

- Šta, ja sam rekao da će se desiti posle seksa, da će te šutnuti kao kantu, tako je i bilo. Šta je život ono što smo mi imali, ili ovaj stečeni kad si upoznala alkoholičare, mafijaše - odbrusio je Dejan.

- Pa koja žena bi na ovo pristala da je znala da će ovako da bude - rekla je Dalila.

- Ja sam rekao da ne mogu da verujem da sedim sada sa ljudima koje sam prozivao. Pokušavao sam da ostanem imun, da me ništa ne intresuje. Rekao sam tad da si krenula da mafijaš i da misliš da si bitna. Nije ni bilo pritiska. Reč vam ovde niko nije rekao - rekao je Dejan.

- Meni nijedan drugi pritisak nije bio potreban, osim tebe - nastavila je Dalila.

- Toliko si pokušavala da mi napakostiš, do nekog nivoa, bez potrebe, zbog nekoga kog ne intresuje ništa. Jesi bila učaurena, svađala se i sve to, ali kad kažeš, zna se da je rekla Dalila Dragojević, sada se svađaš sa Mimom. Meni je bilo bitno da izađem iz one situacije u kojoj sam bio. Pravila si od mene psihopatu je*ote - rekao je Dejan.

Dalila je počela da plače, pa se razgovor nastavio.

- Ovo nije zaje*ancija. Ja ću ti uvek pomoći, ali sam isto tako rekao da sam se za ovih pet godina izgradio. Rekao sam da svako od mojih treba da ti pruži ruku, jer niti sam narkoman niti alkoholičar. Ja samo govorim, a govorio sam i tada... Ja jedno, ti drugo. Kažem ti, da sam ti i tada govorio da znam kako ćeš se osećati kad budeš izašla. Možda budeš izlazila. Ja prema tebi nemam mržnju i to je ono što ja drugima ne mogu da objasnim. Ja to nemam u sebi prema tebi - rekao je Dejan.

- Nek bude kako bude - rekla je Dalila.

- Izbaci to kur*enje. Nemaš pištolje, mačete niti štit, nemaš ništa - završio je Dejan.

Izvor: Pink.rs/Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još