DOZVOLILA JE SEBI DA BUDE JAHAČICA APOKALIPSE: Dejanu Dragojeviću pozlilo nakon priče o seksu njegove bivše supruge Dalile i Filipa Cara (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan snimak razgovora Dalile i Dejana Dragojevića za crnim stolom tokom trajanja jedne emisije. Dalila je tom prilikom ispričala svom bivšem suprugu u kojim pozama se zabavljala ispod jorgan planine sa Filipom Carem.

Prva je reč dobila Maja Marinković.

- Ona kaže da nije opuštena, a Filip mi govorio drugačije. Bolesno mi je to. Mislim da ni Marko nije razumeo sve, nije mi to jasno. Bolesno je i nije mi prirodno - rekla je Maja.

- Zanimljivo je što ona kaže da nije opuštena - počeo je Car.

- Ti si i pričao o tome, zato je i došlo do ovoga - rekla je Dalila.

- Kako nisi bila opuštena kada sa njim nisi imala seks? Laž je da smo imali samo jednu pozu, imali smo dve. Ja bih rado i četiri - rekao je Car.

- Ja o tome ne pričam na koji način i tako dalje, da on nije izmislio neke stvari - rekla je Dalila.

- Rekla mi je da je u mene bila najviše zaljubljena, da nije imala nikad veću strast. Ne može reći da sa mnom nije bila opuštena - pričao je Car.

- Ružno mi je što pričam o ovome - vikala je Dalila.

- Mi smo preopušteni ušli u sve ovo - završio je Car.

- Dalila je opet počela da pravi budalom Dejana. Ja ne znam da li se ona za*ebava - prokomentarisao je Marko Janjušević Janjuš.

- Meni ovo katastrofa, Dejanu će ovo često biti, slušaće ovo često, imali su se*s i o tome će se pričati - počeo je Stefan Karić.

- Ali ja nisam htela da pričam o tome - vikala je Dalia.

- Smatram da to nije trebalo da dozvoli, da bude "jahačica apokalipse". Uradila je najgoru moguću stvar, to je transparentan se*s, na takav način... Samo mi ne prilazi! - vikao je Dejan Dalili, pa napustio Belu kuću.

- Još mi je luđe što ona njemu to priča na klipu, a on se smeje. Meni je nenormalno da neko pređe preko ovoga - rekao je Mateja Matijević.

- Meni je ovo odvratno, Dejanovo interesovanje za ovakve stvari, zašto bi je ponižavao na ovakav način?! Meni je ovo i ponižavanje nje, šta očekuje da će joj on reći? On kao da je mazohista - govorila je Sanja Grujić.

- Ja moram da znam sve! - odgovorio je Dejan.

- I Dalila je mogla da kaže da neće da priča o tome. Koja bi devojka rekla da joj je bolji se*s bio sa bivšim, nego sa sadašnjim? - šokirana je bila Maja.

- Ne može on da obuzda ovaj osećanja, to će mu se dešavati svaki put kad budu bili klipovi. Ne može on da pređe preko tog se*sa - govorila je Jovana Tomić Matora.

- Od ovog pomirenja nema ništa, to je budalaština. Nije prirodno, posle emocija prema Caru i svega što je pričala, meni nije dobro kad vidim da se maze Dejan i Dalila - komentarisao je Lepi Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još