ZAKON PRIVLAČENJA: Četiri trika kako da pronađete pravog muškarca

Pronaći idealnog muškarca s kojim ćeš moći da održiš dugoročnu i stabilnu vezu nije nimalo lako, pogotovo ako iza sebe već imaš nekoliko ne tako slavno završenih odnosa. Ako ti je već mučno od upoznavanja novih muškaraca i neuspešnih izlazaka, možda bi trebalo malo dublje da se pozabaviš zakonima privlačnosti.

Jednom kad naučiš kako da privučeš pravu osobu, moći ćeš da prekineš sve one obrasce iz prošlih veza, a koji su ti uništavali odnose. Nažalost, čarobna formula za pronalaženje idealnog partnera ne postoji, ali postoje određeni trikovi, saveti, pa čak i pravila koji ti mogu olakšati ljubavni život.

U nastavku otkrivamo četiri najvažnija zakona privlačenja i seksualne energije. Želiš li da pronađeš idealnog partnera, pokušaj da ih shvatiš u potpunosti i tako primeniš u svakodnevici.

Privlačimo ono što jesmo

Želiš li da ti život bude ispunjen pozitivnom energijom, najpre moraš sama da naučiš da razmišljaš pozitivnije. Okruži se pozitivnim situacijama i pozitivnim ljudima i trudi se da izbegavaš sve ono što negativno utiče na tebe i na tvoj način razmišljanja. Prema zakonima privlačenja, ljubav privlači ljubav, a mrzovolja privlači mrzovolju. Da bi naučila da razmišljaš pozitivno, najpre moraš samoj sebi definisati šta je ono što za tebe znači biti pozitivan kad je reč o stavovima i ponašanju. Razmisli i o tome šta najviše ceniš kod sebe, a šta kod drugih.

Želiš li napraviti mudre izbore, slušaj intuiciju

Veze mogu biti prilično izazovne, pogotovo u početku kada još dobro ne poznajemo osobu sa kojom smo u vezi. Nažalost, prečesto zaključke o tome kakav je neko donosimo na temelju pogrešnih faktora i onoga što vidimo "na površini". Želiš li da odnos s nekim uspe, potrebno je pogledati malo dublje ispod površine. Kada je reč o upoznavanju novih ljudi, najbolje je slušati vlastitu intuiciju, tj. svoj unutrašnji glas.

Fokusiraj se na pozitivne osobine kod drugih

Umesto da se kod svake osobe ili situacije fokusiraš samo na one loše stvari, probaj iz svega da izvučeš nešto pozitivno. Svrha takvog načina razmišljanja nije laskati nekome ko to nije zaslužio niti pak ignorisati upozoravajuće znakove, već izvući ono najbolje iz odnosa sa ljudima do kojih nam je istinski stalo. Važno je naučiti kako tokom problematičnih situacija preusmeriti energiju u nešto pozitivno.

Ljubaznost i velikodušnost vode do izobilja

Kada dajemo, trebalo bi da se osećamo dobro. Ako to nije slučaj, to je znak da u odnosu nešto ne valja. Velikodušnost je vrlina, a najviše dolazi do izražaja onda kada nesebično dajemo, ne očekujući ništa zauzvrat. Nasuprot tome, kada dajemo samo kako bismo iz toga izvukli neku korist, to će se loše odraziti na našu energiju i svakodnevicu. Kada nešto daješ iskreno i s radošću, osećaćeš se ispunjeno i bogato.

Izvor: Žena.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još