BABO MOJ, IZVINI ZA SVE: Dalila Dragojević nakon odgledane novogodišnje čestitke u suzama molila oca za oproštaj (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnicima "Zadruge 5" prikazane su novogodišnje čestitke koje su im uputile porodice i prijatelji.

Dalila Dragojević je odmah počela da plače kad je videla Ljubu Pantović na ekranu, koja joj prva čestitala praznike. Ljuba joj je rekla da se drži, da su njeni prijatelji uz nju, i posavetovala ju je da se drži Dejana. Frizer Gagiša je takođe poručio Dalili da su prijatelji uz nju. Dalili se obratio i Ljubin suprug, koji je takođe pozdravio Dejana. Izostale su poruke od porodice. Dalila je nastavila da plače.

Dalila nije prestajala da jeca i da se guši u suzama, a u Beloj kući je zavladao muk.

Zadrugarka je napustila emisiju nakon što je videla svoju video čestitku za Novu godinu. Nju je slomilo što se niko od njene porodice nije našao u klipu, te je završila u suzama.

Jovana Tomić Matora krenula je za njom, kako bi joj pružila utehu, a Dalila nije mogla da prestane da roni suze.

Međutim, nešto kasnije Dalila je ipak dobila i čestitku od porodice. Nakon čestitke od prijatelja, njoj se obratio otac Huso Mujić. Dalila nije prestajala da vrišti i plače. I Dejan se slomio. Huso je Dalili rekao da je napravila grešku, ali da se sve da popraviti.

- Babo moj, izvini za sve. Izvini za sve što sam ti uradila... Izvini... - urlala je Dalila.

- Da li ti je lakše kada si čula oca? - pitao je voditelj.

- Kako nije, ne znam kako bih preživela ovu noć - dodala je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još