NISAM GLUPA, SAMO SAM ISKRENA: Dalila Dragojević odgovorila na prozivke Dejana i Cara da se pravi pametna (VIDEO)

Tokom poslepodneva na rijaliti imanju u Šimanovcima održan je porodični sastanak, na kom su zadrugari glasali za tri osobe koje se prave pametne, a to nisu.

Filip Car bio je sledeći ukućanin koji je izneo svoje mišljenje.

- Dobar dan vama i gledaocima. Mislim da je kliše da su inteligencija i pamet dva ista pojma, a to su totalno dve različite stvari. Naveo bih sebe, inteligentan sam, a ne vučem pametne poteze. U hiljadu situacija sam ispao glup, takove stvari pametan čovek ne može da uradi. Bez obrazloženja bih naveo Gruju, Dalilu i Dejana. Nikola kaže da ima divnu ženu i decu, a onda uradi sve ovo. Ako si u teoriji 49 puta govorio da ona nije za tebe a upustio si sa njom u sve... Dejan je isto u teoriji pametan, a u praksi radi sve suprotno. Bilo bi dobro da se obrazloži svoje mišljenje, ali ne može to ovde, kad svi urlaju - govorio je Car.

Zatim je Dejan Dragojević naveo koja tri zadrugara se prave da su pametni, a nisu:

- Mogao bih navedem Mateju, na kvarnjaka je ušao sa Tarom u vezu, pa znamo kako je ispalo. Mogao bih i Taru, koja se nije promenila. Ja ću da navedem Filipa, Dalilu i mene, to je to - istakao je Dragojević.

Na red je došla i Dalila Dragojević.

- Ja za sebe ne smatram da sam glupa. Ovde nije reč o tome ko je glup, zamenili ste teme - rekla je Dalila.

- Ako je neko pametan bez pokrića, on je glup - dobacio je Car.

- Ponovimo zajedno, ko se pravi pametan, a to nije. Zamenili ste teze, ali neću vam ja sada pametovati ovde, da ne bih ispala glupa - nastavila je Dragojevićka i dodala:

- Ja ću da kažem da je iskrenost vrlina, koja je jako skupa. Za sebe mogu da kažem da sam ispala glupa u nekim situacijama, ali nisam pametovala u prazno. Sve što sam iznela bilo je iskreno. Glupe poteze sam imala, opraštala sam neke stvari. Ali to nije glupost, nego iskrenost. Imate pravo na svoja mišljenja - poručila je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još