SVE SE PRETVORILO U CIRKUS I LEŠINARENJE: Jelena Karleuša oglasila se nakon incidenta sa suprugom Duškom Tošićem (FOTO)

Juče je u domaćim medijima kao bomba odjeknula vest da je pevačica Jelena Karleuša policiji prijavila supruga Duška Tošića za fizičko nasilje.

Navodno, nekadašnji fudbaler pljunuo je i ošamario pop zvezdu pred članovima porodice, a ona je ovaj neprijatan slučaj prijavila.

Fudbalski menadžer dao je izjavu u policiji nakon čega mu je određena mera zabrane prilaska Jeleni u trajanju od 48 sati.

Kako novinari i foto-reporteri dežuraju pred pevačicinom vilom na Dedinju i prate svaki njen korak, domaći portali javili su danas da je pop zvezda odlučila da se reši zajedničkih uspomena sa Duškom, te da ih je bacila u kontejner.

Popularnu četrdesettrogodišnjakinju ova vest jako je uznemirila i odlučila je da se oglasi na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

- Zamoliću medije da prekinu sa maltretiranjem moje porodice i mene. Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom, starom srpskom običaju. Dosta je bilo na Božić. I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Da li je moguće da vadite đubre iz kontejnera?! To su kutije od novogodišnjih poklona i ostaci hrane! Ne znam šta očekujete da nađete? - napisala je Jelena.

Podsetimo, Jelena i Duško venčali su se 2008. godine i tokom braka dobili ćerke Atinu i Niku.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još