OTIŠLI SMO PO PATIKE, A DOBILA SAM PRSTEN: Barbara Bobak otkrila kako je izgledala njena veridba sa Darkom Lazićem

Veza folk pevača Darka Lazića i njegove koleginice Barbare Bobak od samog početka bila je puna kontroverzi. Od toga da je zbog nje ostavio porodicu, pa sve do priča da je njihova ljubav marketinški trik. Ipak, da su emocije prave njih dvoje dokazuju već mesecima, a sada je Lazić rešio i da vezu kruniše vereničkim prstenom.

Iako o tome nisu želeli da govore za medije, Barbara je otkrila detalje veridbe.

- Što se veridbe tiče, znam da su svi očekivali neki grandiozni momenat, ali to jednostavno nismo mi i još važnije od svega, nisam ja! Molila sam boga samo da me ne zaprosi za doček Nove godine jer je to toliki kliše da mi se povraća - rekla je kroz smeh Barbara, a onda otkrila kako je došlo do tog svečanog čina kojem se u tom trenutku sigurno nije nadala.

- Moj budući muž me je odveo u tržni centar da njegovim klincima kupimo patike, naleteli smo na jednu zlataru, a onda mi je rekao: "Ajde da uđemo unutra i vidimo šta ima". Kada smo ušli, Darko mi je rekao: "Biraj!". I to je to, za mene savršeno - prisetila se Barbara kojoj je draže što je Darko odlučio da je na ovakav način iznenadi.

- Nisam neko ko nosi i voli nakit. Jedino što imam jeste sat i kada je taj detalj u pitanju imam jako specifičan ukus. Darko nije znao šta bi mi se svidelo, pa je na ovaj način rešio da me iznenadi, što je možda i bolje. I njemu, ali i meni - dodala je Barbara.

Na pitanje da li joj smeta što Darko nije kleknuo pred nju, kaže:

- Da je klečao ili tako nešto slično, verovatno bih crkla od smeha od neprijatnosti. Ne volim kad je nešto isto kao i kod svih drugih. S druge strane, nisam bila iznenađena prosidbom, jer je to bilo u opticaju već duže vreme. Pričali smo o tome puno puta i živimo zajedno i prosto je bilo logično da se desi - kaže Barbara.

Mlada pevačica i buduća supruga Lazića kaže da jedva čeka svadbu na kojoj će pevati sve njihove kolege.

- Nemam predstavu koliko će biti zvanica na svadbi. Bakšiša ćemo izdvojiti koliko budemo mogli, je l' vidite kakva je situacija, jedva da se i radi. Šalu na stranu, biće zadovoljne kolege koje se late mikrofona, ne sumnjajte u to - dodao je pevač.

Podsetimo, Lazić je na početku veze sa Barbarom često demantovao da su u vezi, a kasnije je otkrio i zbog čega nije želeo da se o tome piše.

- Kada sam čitao šta se piše, te koliko smo zajedno, šta sam joj sve kupio, s kim sam je prevario i razne gluposti, uopšte mi se nije pričalo o našoj ljubavi. Ja sam bio slobodan čovek kada sam je upoznao i to je jedino bitno. Toliko nam je lepo i uživamo u svakom trenutku da oboje mislimo da smo ceo život zajedno. Upoznali smo se na jednoj privatnoj proslavi i opčinila me je svojom energijom, glasom i harizmom - rekao je nedavno Lazić.

Izvor: Alo.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.