DALILA POBEGLA U PUŠIONICU: Zadrugarima prikazan video-snimak seksa Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića (VIDEO)

Tokom emisija "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan seksualni odnos Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića, koji se dogodio odmah posle žurke. Aleksandra se stidela, a bivša Dejanova supruga Dalila Dragojević sve je ispratila iz pušionice.

- Malo me nervira kad misle da se može sakriti, a ne može. Neka, meni je drago zbog njega - rekla je Jovana Tomić Matora.

- Doktorka Nikolić je dala odličnu injekciju, treba ovako da bude, ništa ovde nije sporno, nema potrebe da se kriju, niti ima potrebe da se sada ovo kvari. Ovde je samo bitno da li poštuješ onoga sa kim imaš seks, danas i sede zajedno, on ju je i hranio. Imate blagoslov od mene - komentarisao je Lepi Mića.

- Vidi se da on to suptilno radi, nova energija, novi početak za njega, stvarno mu želim svu sreću. Glupo je da se krije, to nije nešto što se ne dešava - rekao je Mensur Ajdarpašić.

- Bilo je nešto, ali nije seks pravi. On se meni sviđa, posvećuje mi pažnju i baš mi prija - priznala je Aleksandra.

- Žena mi ga baš lomi. Ako je bio seks, to podržavam, dvoje slobodnih ljudi, oboje su slobodni, Dejan ima iskustva, nema vulgarnosti - komentarisao je Marko Janjušević Janjuš.

- Ja nemam komentar - rekla je kratko Marijana Zonjić.

- S obzirom da sam ja neko ko priča u procentima, ovo je odnos na 2 ili 3%. Želim da Deki dođe do 70 - našalio se Lazar Čolić Zola.

Voditelj Milan Milošević reč je dao Dejanu.

- Neću ja tu da pobijam reči, ne vredi, prija mi u svakom smislu, ne znam šta da vam kažem, što se tiče ovoga neka priča ko šta hoće, drago mi je što me razume Aleks, prija mi. Neka ide polako, sve svojim tempom, mnogo lepo miriše, zanese me, ide kao neka ružna mirisna - rekao je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još