BALAVČE, POLOMIĆU TE: Mensur Ajdarpašić i Marko Osmakčić žestoko se sukobili, pljuštale psovke i letele flaše u Beloj kući (VIDEO)

Sinoć, u toku nominacija u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima došlo je do žestoke svađe između Mensura Ajdarpašića i Marka Osmakčića za crnim stolom. Naime, do sukoba je došlo u toku izlaganja Milice Veselinović koja je komentarisala nominovane učesnike.

- Što se tiče Aleksandre, od početka nismo imale komunikaciju. Nisam osetila ništa loše sa njene strane, a onda smo popričale u pušionici, od tada smo jako bliske. Ona je jedina osoba koja je osvežila rijaliti. Sve najlepše o njoj mislim. Jedina greška joj je veza sa Osmakčićem - pričala je Milica.

- Ljubomorne duše mogu da mi... - dobacio je Marko.

- Ispu*io si ti sam sebi, druže - rekla je Milica.

- Ajde, malo pazi na vokabular - ubacio se Mensur.

Nakon toga su Osmakčić i Mensur zaratili i izneli niz uvreda na račun jedan drugog.

- Slušaj ti balavče mali, polomiću te ja, je*em li ti tatu - govorio je Mensur.

- Je*em i ja tebi tatu, popu*ićete mi i ti i ona, ku*tonu jedan - svađao se Marko.

- Ja nemam oca, a kunem ti se u njega, je*aću ti ja sve - govorio je Mensur.

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti zbog sukoba Menusura i Marka koji se nisu smirivali, a onda je Mensur krenuo da vređa i Markovu devojku Viktoriju Mitrović koja je branila svog dečka. U jednom momentu je Ajdarpašić je gađao Marka flašom, a onda mu je Osmakčić uzvratio. Obezbeđenje je moralo da reaguje i da razdvoji zadrugare.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još