VODI SVOJ ŽIVOT, MENI JE SA ALEKSANDROM GALA, ZALJUBIO SAM SE: Dejan Dragojević poručio Dalili da više ne može da se igra sa njim (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje koje je bilo upućeno Dejanu Dragojeviću.

- Da li sada kada si našao devojku imaš petlju da ponižavaš Dalilu, a do pre 15 dana si se raspadao za njom - glasilo je pitanje.

- Ne, nisam je ponižavao, Filip zna neke njene spletke već sada, a kamoli ja, koji je znam pet godina. Ja nisam želeo da njoj postavljam pitanja, nego Filipu, ali kada je bila bezobrazna i ja sam. Šta nju interesuje šta je Aleks radila, nju ne bi trebalo da interesuje naša intima, vodi svoj život. Ni jednog trenutka je nisam ponizio. Kada sam ležao na krevetu sa Markom, ona je dobacivala, ja nisam reagovao. Na ono pitanje što je prebacila da nema šta da jede sam lepo odgovorio. Igrica je mogla da ide normalnim tokom, ali nisu mogli... - odgovorio je Dejan.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Sandri Rešić.

- Ja možda ne bih provalila da je to bila peckalica, ali on je zna. Rekao je da je ne interesuje jednom, tako treba i sada, da li će mu zaigrati želudac u nekim momentima ili ne, to je budalaština. Naravno da će da mu krene odavde i da će da skoči, za mene su to normalne stvari. Još nije normalno što je besan - rekla je pevačica.

- Mene taj odnos stvarno ne interesuje. Prošla je pored mene kada je on pljunuo, znam ja što je ona to uradila. Ima sve, neka radi šta hoće. Ali ja ćutim već tri nedelje i ona krene da igra neki rijaliti. Sa mnom više ne može. Kajne. Indirektne stvari me ne interesuju, ali neću to da komentarišem. Sada mi je top u ovom odnosu, gala - poručio je Dejan bivšoj supruzi Dalili.

- Ti i Aleks ste top par, šta te je kod nje privuklo - glasilo je još jedno pitanje za Dragojevića.

- Sve, iz dana uz dan mi je sve lepša, u svakom smislu mi odgovara, kapiramo se, pored nje mi je lakše, odgovara mi duševno, sve me privlači. Zaljubio sam se, imam taj osećaj - odgovorio je Dejan.

- Ja mu verujem, vidim ja da mu prijam, ja sam mu rekla danas da sam se zaljubila, to se i vidi po meni, ja ne primećujem nikoga sem njega. Lepo mi je - smeškala se Aleks.

- Ja sam joj rekao danas, je*ala se sa njim, a neće da kaže da se zaljubila - ubacio se Marko Đedović.

Sve vreme dok su Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić pričali, Dalila Dragojević je gledala u pod i nemo posmatrala bivšeg supruga, dok su svi zadrugari gledali samo u njih.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još