Podmladak DS-а u ispovedaonici Velikog brata?

Slađa se pziva u ispovedaonicu Velikog brata, ova rečenicu uskoro bi mogla da čuje Slađana, omladinka DS iz Niša, koja je poznata po klipu na Jutjubu koji videlo više od 800.000 ljudi, mogla bi da postane nova zvezda Velikog brata!

Produkcijska kuća "Imoušn" pozvala je zvezdu Jutjuba Slađanu Zdravković, omladinku niškog odbora DS, da uđe u rijaliti šou program "Veliki brat".

Dvadesetdevetogodišnja Slađana Zdravković postala je poznata preko noći, jer je na stranačkom obeležavanju godišnjice ubistva Zorana Đinđića najpre zamuckivala prilikom recitovanja Đinđićevih citata, a onda se „prosula“ na pod „zahvaljujući“ kičastim cipelama s visokom platformom koje je nosila.

Nagla popularnost ove Nišlijke naterala je ljude iz produkcijske kuće „Imoušn“, koja realizuje „Velikog brata“, da je pozovu u svoj rijaliti šou. Do toga bi možda i došlo da se nisu usprotivile niške demokrate.

- Niški DS nije hteo producentima VB da ustupi Slađin broj, jer su procenili da je pametnije da se stvar slegne i da se na taj blam što pre zaboravi. Niške demokrate smatraju da bi Slađin ulazak u „Velikog brata“ dodatno degradirao stranku. Lepo su se zahvalili na ponudi - priča izvor Kurira.

U produkcijskoj kući „Imoušn“ nisu negirali saznanja Kurira.

- Znamo za tu devojku, videli smo snimak na Jutjubu, ali nemamo komentar na vaše pitanje - poručila nam je Ivana Škorić, portparol produkcije.

Dušan Milisavljević, poslanik DS i potpredsednik niškog odbora te stranke, kaže za Kurir da se „o tome priča“.
- Raznih priča je bilo. Slađana Zdravković je tim gafom uništila sebi život. Ali, šta tu možemo - ističe Milisavljević.

Milan Đurđević, iz DS Niš takođe ne negira da je Zdravkovićeva dobila poziv za ulazak u „Velikog brata“.

Pogledajte još