VESELO U PORODICI POPULARNOG VODITELJA: Ognjen Amidžić upriličio slavlje povodom 73. rođendana majke Snežane (VIDEO)

Poznato je da popularni voditelj televizije "Pink" Ognjen Amidžić svoj privatni život čuva od očiju javnosti, te da retko objavljuje fotografije sa suprugom Danijelom Dimitrovskom i sinom Matijom.

Domaćin emisije "Amidži šou" sa publikom je podelio svoju tužnu životnu priču i progovorio o smrti oca Zorana, koji je ubijen 1991. godine tokom rata u Hrvatskoj, odakle je izveštavao kao novinar.

Kada se tragedija dogodila Ognjen je imao 16 godina, a ni tri decenije kasnije niko nije odgovarao za smrt Zorana i njegovih kolega.

Amidžić je nakon ogromnog gubitka život nastavio uz podršku sestre Maje i majke Snežane koja danas proslavlja svoj 73. rođendan.

Voditelj televizije "Pink" na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram napravio je presedan i objavio video-snimak nastao tokom proslave, u kojem se može videti popularni četrdesetšestogodišnjak u zagrljaju sa slavljenicom.

- Najbolja mama na svetu - napisao je kratko Ognjen, a sudeći po osmesima majke i sina lepo su se zabavljali tokom porodičnog ručka.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još