DRAMA U PORODICI BIVŠE OLIMPIJKE: Lea Šekarić dovela ćerku u Srbiju, muž preti da će pokrenuti pravni postupak kako bi je vratio u Egipat!

Sajed Abubakr, poznatiji kao di-džej Mado King, tvrdi da ćerku nije video od januara i da bivša rijaliti učesnica i ćerka sportiskinje Lea Šekarić ne planira da mu se vrati.

Kada se krajem novembra porodila Lea Šekarić, ćerka naše čuvene olimpijke Jasne Šekarić i bivša rijaliti učesnica, srećne vesti na društvenim mrežama podelili su baka i mama, ali i ponosni tata, Egipćanin Sajed Abubakr, koji radi u Egiptu kao di-džej.

Ipak, izgleda da je ljubav Srpkinje i Egipćanina bila kratkog veka. Lea je sa ćerkicom ubrzo utekla u Srbiju i nema nameru da se vraća u Egipat i nastavi vezu sa Abubakrom. On, međutim, tvrdi da ga je Lea Šekarić ostavila bez prebijene pare, angažovao je advokata i preti da će pokrenuti pravni postupak kako bi ćerku vratio u Egipat.

Abubakr tvrdi da ga Leina majka Jasna Šekarić nije volela od samog početka, da mu je to i rekla, ali da je Lea ipak želela da bude s njim.

- Lea mi je rekla da će otići na dve nedelje da vidi baku, jer je bolesna. Rekao sam joj da ostane i duže ako treba. Potpisao sam odobrenje (za put sa ćerkom) za te dve nedelje. Na aerodromu smo se oprostili, plakali, sve je bilo normalno. Lea mi je potom javila da su svi pozitivni na korona virus i da će morati duže da ostane u Srbiji, a onda me zvala da mi kaže da se neće vraćati i da ja nemam ćerku. Pokušao sam da stupim u kontakt s njima, ali me je Lea blokirala na svim mrežama, kao i njena majka - tvrdi Abubakr.

On je otkrio da Lea ima egipatsko državljanstvo, ali je istovremeno poslao srpski putni list za devojčicu u kojem jasno piše da ona ima srpsko državljanstvo.

Uprkos tome, Abubakr tvrdi da neće odustati, da mu nedostaje ćerka i da je angažovao advokata.

- Svi u mojoj porodici znaju šta se desilo. Treba mi moja ćerka, želim je nazad u svom naručju. Neka mi pošalju novac da dođem da je vidim, jer zbog njih dve (Lee i Jelene) nemam više para - kaže Abubakr.

Leina mama Jasna Šekarić rekla je da je angažovala advokate i da je to ozbiljna stvar. Jasna je rekla kako Lea nije ni venčana, uprkos tome što je njen suprug pokazao venčani list.

Izvor: Blic.rs/Kurir.rs
Foto: jasna.sekaric/Instagram

Pogledajte još