SVE ĆE NAS OTERATI U GROB: Otac Tare Simov očajan zbog njenog ponašanja u "Zadruzi 5"

Zadrugarka Tara Simov u više navrata je pričala da je njen otac Goran Simov imao zdravstvene probleme zbog njenog ponašanja, a sada se on oglasio i rekao da će ćerka da mu dođe glave jer se non-stop sekira.

Goran tvrdi da je prestao da gleda rijaliti na nekoliko dana otkako se Tara i Nenad Aleksić Ša svađaju, tuku i gađaju predmetima, ali ga prijatelji čim izađe iz kuće pitaju za ćerku, pa uvek sazna šta se dešava na imanju.

- Moja ćerka je pričala da sam imao zdravstvene probleme kada se prošli put takmičila, a rekao sam joj da to nikoga ne treba da zanima. Dušebrižnici uvek slušaju! Tačno je da sam bio anksiozan, imao sam probleme sa spavanjem i bio sam svakodnevno napet. Sve je to bilo zbog Tare, ona je s Nenadom pravila haos, mnogo smo se sekirali i njena majka i ja. Posle je sve to stalo, a sad opet ista priča. Ćerka će da nas otera u grob zbog svog ponašanja! Jednoj devojci njenih godina ne treba da bude normalno ovakvo ponašanje - rekao je Goran za "Srpski telegraf".

- Tara je i ranije bila problematična, nije da sam ja sad nešto iznenađen ovim haosom, ali sad je prešla sve granice. Sve ovo je sad transparentno, ipak se snima 24 sata, pa imam uvid u sve što Tara radi. Nemamo na šta da budemo ponosni, samo svakodnevna sekiracija i to je sve.

Goran je, po svemu sudeći, promenio ploču s obzirom na to da je ranije kada se oglašavao za medije pravdao ćerku.

- Ne gledam rijaliti i sve što saznamo Tari saznam od njenih fanova i prijatelja! Mogu samo da kažem da volim svoje dete i da ima moju punu podršku. Ona je zrela osoba i zna šta radi. Znam da je jaka i da je pametna, od mene nikada nije imala nikakve kočnice i lekcije, a tako će ostati i nadalje. Niko nije savršen, pa ni ona, ja, ako mi nešto zasmeta, neću svakako pričati javno, već ću njoj reći nasamo. Meni je najbitnije da je ona meni živa i zdrava - rekao je tada Goran.

Podsetimo, Simova je pričala da joj je otac na lekovima i da se mnogo sekirala zbog toga što je ona razlog tome.

- Moj otac je dva puta nedeljno išao zbog mene kod psihijatra. Mnogo se sekirao, bio je depresivan i anksiozan i nije mogao noćima da spava. Svašta mu se motalo po glavi, nije izlazio iz kuće, a ja sam za sve saznala kad sam izašla iz prethodne sezone. Zato sam dugo bila u Makedoniji, morala sam da budem uz njega da se uverim da je dobro - rekla je ona.

Izvor: Kurir.rs/Srpski telegraf
Foto: tarasimov/Instagram

Pogledajte još