SE*E MI SE OD SVEGA, NE MOGU VIŠE DA BUDEM U TOM LUDAČKOM ODNOSU: Dalila Dragojević i Filip Car prokomentarisali kraj svoje ljubavne veze (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje za Dalilu Dragojević.

- Zašto svaskog utorka trpiš torturu od Filipa, trebalo bi da odustaeš od odlaska na žurku sa njim, ili zadržiš svoj novac za sebe - glasilo je pitanje.

- Odlustala sam od odlaska na žurku sa njim, kao i od veze. Kad nisam bila sa njim plesala sam sa Matorom, družila se i bilo nam je lepo. Vratila bih se bez i jednog problema. Najbolje je da ima svako svoje i videćemo ko će kako da se ponaša, ko će imati svoje - govorila je Dalila.

Sledeće pitanje bilo je za Filipa Cara.

- Gde je sad zapelo, čoveče? Sve je bilo prelepo do pre nekoliko dana, je l' do tebe ili nje? - pročitala je voditeljka.

- Bilo je okej... Snosim veliku odgovornost. Se*e mi se više od svega. Ne mogu više da budem u tom ludačkom odnosu i ispravljam. Kriv sam za sve što se pita, uništio sam ženu i sebe. Kriv sam jer sam nametao neke stvari, a ja sam ih već radio, nisam dozvolio da mi zamera. U sledećem odnosu radim šta hoću i radi šta hoćeš. Ja da vršim torture više neću - pričao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još