ZAGARANTOVAN ORGAZAM: Poza "mačka" - za maksimalno uživanje

Brojne poze u seksu partnere mogu da dovedu u stanje strasnog uživanja. Ukoliko volite dug i nežan seks ovo je prava poza za vas.

Mnogi parovi ne uživaju u potpunosti u seksu. Potrebno im je dosta vremena da se opuste, otvore jedno prema drugom i shvate šta je to što im najviše prija. Ukoliko želite da na jednostavan i lak način uživate do kraja isprobajte ovu pozu.

Jeste li nekada čule za pozu koja se zove "mačka"? Ona predstavlja varijaciju misionarske poze i sjajna je za stimulaciju klitorisa.

U ovoj pozi muškarac je gore, kreće se laganim pokretima, sporo tako da oboje imaju dovoljno vremena da uživaju u svakom trenutku. Žena ispod zadnjice treba da stavi jastuk, kako bi izdigla karlicu. Time će se stimulacija klitorisa još više pojačati, pa je orgazam zagarantovan.

Ovu pozu seksolozi su opisali tako da ona treba da počinje u misionarskoj pozi, kako bi tako došlo do penetracije, posle čega muškarac ostaje oslonjen na šake. Nakon toga je potrebno da se spusti ka telu devojke oslanjajući se na kolena i podlaktice. U ovoj pozi partneri su izuzetno bliski.

Ono što je preporuka jeste da se ova poza ne koristi ukoliko je u pitanju grub seks, nego isključivo onaj koji bi trajao dugo, koji je nežniji, orgazam se postiže sporo, ali je veoma intenzivan.

Izvor: Net.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još