Metju Makonahi i Tobi Megvajer u trileru

LONDON, 14. maja 2011. (Beta) - Metju Makonahi, Tobi Megvajer i Zak Efron biće junaci novog trilera "The Paperboy", koji će režirati Li Danijels, objavljeno je na šou biznis sajtu Didžital spaj.

Film će biti zasnovan na romanu Pitera Dekstera iz 1995. i u njemu će igrati i junakinja serije "Modern Family" Sofija Vergara. Knjiga govori o reporteru Majami tajmsa koji se vraća u rodni grad na Floridi kako bi uradio priču o osudjeniku na smrt. Scenario su napisali Piter Dekster i španski režiser Pedro Almodovar.

Li Danijels najpoznatiji je kao režiser filma "Precious" iz 2009. koji je dobio šest nominacija za Oskara. Zak Efron proslavio se filmskim serijalom "Srednjoškolski mjuzikl". Medju ulogama Metjua Makonahija su one u filmovima "Lovac na blago", "Sve za lovu", "Sahara", "Kako izgubiti dečka za 10 dana", "Ed na TV-u" i "Neplanirano venčanje". Tobi Magvajer je najpoznatiji iz serijala "Spajdermen" i filmova "Život nema pravila", "Braća", "Dobri Nemac", "Sibiskit", "Zlatni momci", "U sedlu s djavolom" i "Vožnja za pamćenje".

Pogledajte još