Evrovizija - Nina se ne brine zbog kladionica

Nakon što je publika čula sve izvođače naši predstavnici su, prema podacima najveće svetske kladionice , pali na tabeli favorita. Kvota za Srbiju je čak 101 (na 100 uloženih dinara možete da osvojite 10.100 dinara).

Sigurni smo da kladionce znaju da pogreše , a Nina ne haje preterano za kvote jer joj je najvažnije da večeras u finalnoj večeri zablista „čarobnim“ sjajem, piše "Blic".

Ne opterećujemo se ishodom. Želeli smo da uđemo u finale, i to nam se ispunilo. Šta će biti večeras, zavisi od mnogih faktora – rekla je Nina pred finale.

Da takmičari razmišljaju samo o usavršavanju nastupa, glasu i koreografiji, a da je sve ostalo palo u zapećak, govori i Duška Vučenić - Lučić.

– Ne pitajte kako izgledaju poslednji dani. Zaista smo u velikoj gužvi i nemamo vremena ni za šta. Ni da jedemo. Biće naporno danas i sutra – rekla je Duška Vučenić-Lučić, koja se nalazi na čelu naše delegacije u Diseldorfu.

Predviđanje pobednika

1. Francuska izvođač: Amari Vasil pesma: „Sognu“ kvota: 2,50 redni broj u finalu: 11.

2. Irska izvođač: Džedvard pesma: „Lipstic“ kvota: 4,50 redni broj u finalu: 6.

3. Azerbejdžan izvođač: El i Niki pesma: „Running scared“ kvota: 9 redni broj u finalu: 19.

4. Velika Britanija izvođač: „Blue“ pesma: „I Can“ kvota: 11 redni broj u finalu: 14.

5. Estonija izvođač: „Geter Džani” pesma: „Rockefeller Street“ kvota: 17 redni broj u finalu: 8.

Dino Merlin. Evrovizija jedna vrsta lutrije

Neko ko može da se raduje malo boljem plasmanu svakako je Dino Merlin koji se, prema kladionicama, nalazi na 11. mestu favorita sa kvotom 26. Ipak, čak je i Merlin nakon druge polufinalne večeri pao za nekoliko mesta.

Nalazimo se među favoritima. Ali to puno ne pije vodu, jer ovo je i jedna vrsta lutrije. Puno se toga dešava okolo da bi čovek mogao da se osloni samo na pesmu i nastup. Ako bog da, očekujem i priželjkujem najbolje, ali ovde se nikad ne zna – rekao je Merlin.

Neko ko ne mora da se brine za plasman svakako je Francuz Amari Vasil koji je od početka takmičenja favorit. On nastupa s operskom pesmom „Sognu“ i iako je do sada bilo bezbroj bezuspešnih pokušaja da se ovim stilom stigne do vrha, kladionica sa kvotom 2,50 predviđa da je možda i došlo vreme da pobedi arija.

Pogledajte još