fbpx

Švarceneger ima vanbračno dete

LOS ANDJELES, 17. maja 2011. (Beta) - Bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger i njegova žena Marija Šrajver rastali su se kada joj je on priznao da ima dete sa ženom zaposlenom u njihovom domaćinstvu, objavio je Los Andjeles tajms.

List navodi da je dete rodjeno pre više od deset godina. U saopštenju objavljenom u ponedeljak, Švarceneger je naveo da je ženi rekao da ima dete sa drugom ženom nakon što je u januaru okončao mandat guvernera. Žena sa kojom ima vanbračno dete radila je za guvernera i njegovu ženu 20 godina, a posao je napustila u januaru. Marija Šrajver se neposredno zatim iselila iz njihove zajedničke kuće.

"Nema nikakvog izgovora i preuzimam punu odgovornost za bol koji sam naneo", kazao je Švarceneger u izjavi Los Andjeles tajmsu. Švarceneger i Marija Šrajver saopštili su 9. maja da su se razišli posle 25 godina braka. Imaju četvoro dece. Marija Šrajver je pripadnica političke dinastije Kenedi - ona je ćerka Junis Kenedi Šrajver, sestre ubijenog američkog predsednika Džona Kenedija.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.