BOJIM SE DA ĆU GA PONOVO IZGUBITI: Dalila Dragojević rasplakala se nakon razgovora sa Filipom Carem (VIDEO)

Dalila Dragojević, Anđela Đuričić i Marko Đedović, ovog popodneva sedeli su na suncu u dvorištu Bele kuće gde su iskoristili lepo vreme kako bi se sunčali, a onda im je Dalila prepričala razgovor sa Filipom Carem koji se desio u cik zore.

- Plašim se svega. Ne mogu da zaspim, ubija me razmišljanje - pričala je Dalila.

- Kapiram skroz - rekla joj je Anđela.

- Jutros mi je pričao nešto što nikad nikome nije rekao, i ja sam počela da plačem, plakao i on. Kaže mi da je promenio razmišljanje nakon što je pričao sa tobom, misli da je sada prvi put naš odnos čvrst. Isplakali smo se tako, nismo mogli da zaspimo. Pita me da li mislim da ga neko interesuje ovde sem mene. To što me prevario pa je hteo da pobegne, ja ga gledam, a suze u krevetu, Bože - pričala je Dalila.

Anđela je probala da je uteši na sve moguće načine.

- Nisam spremna ponovo da ga izgubim. Kao dete malo me pita da li ću ponovo da stavim slike na zid, ja kažem hoću. Pričamo, ja mu kažem da imamo celi protein za nas. Pita me kako sam uspela onako da se ponesem i da se ne svađam - pričala je Dalila.

- Nije započeto na čvrstim temeljima, sve je ovo moralo da se desi. Posle svega, on se sada otvorio, posle skoro sedam meseci ti je sve to ispričao, značiš mu previše čim se ovoliko otvorio - tešila je Anđela.

- Rekao mi je da se plašio, znači mu što sam se promenila zbog njega, on gleda sebe kao nekoga ko je nebitan svima u životu. Ima strah od žena, da će da ga prevare - plakala je Dalila.

- Kapiram, kapiram sve. Nije verovao dovoljno, ja da sam znala sve ove stvari, ja bih ga sprečila, rekla sam da ne daje nikome na značaju - tešila je Anđela.

- Džaba visina, težina, tetovaže, kada je u krevetu kao dete - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još