DUGO SAM IŠLA KOD PSIHOLOGA ZBOG RASKIDA: Marina Visković progovorila o krahu desetogodišnje ljubavne veze

Marina Visković, jedna od najatraktivnijih pevačica s naše domaće scene govorila je o muzici, fakultetu koji još uvek nije završila, planovima za budućnost, ali i krahu emotivne veze na koju je stavila tačku posle 10 godina.

Napravila si ozbiljnu pometnju novom pesmom "Piće i tablete". Ponovo pevaš o alkoholu i lekovima?

- Jao bože, koja je to veza između mene i tableta? Zaista nisam tabletoman, iako non-stop o tabletama pevam, evo neću više. Šalu na stranu, pesma samo metaforički govori o fazi kada ste emotivno i psihički pokidani zbog neke ljubavi.

Pre nekoliko godina si i ti bila pokidana zbog ljubavi. U kakvoj si sada fazi?

- Sada sam odlično, sama sa sobom sam sjajno, pa ko zna, možda se neko nakači!

Ko ti je pomogao da prevaziđeš te teške trenutke?

- Jako dugo sam išla kod psihologa. Nažalost, raskid ili razvod su vrlo teške stvari, treba vremena da se to prebrodi. Meni je trebalo dugo da se oporavim jer je veza bila duga. Svako to pregura na svoj način, ali sada sam dobro.

Da li ćeš ikada završiti psihologiju koju studiraš i koju obožavaš?

- Kad-tad ću je završiti. Meni je priprema za faks bila, pored svih obaveza koje imam, neka vrsta relaksacije.

Da li sebe možeš da zamisliš u nekoj novoj vezi i kakav muškarac ti je sada potreban?

- Ja sam devojka koja voli da uživa, meni bi sada odgovarao neko ko bi zajedno sa mnom uživao u životu, neko ko je pozitivan, ko ima blagu narav kao ja. Ako negde tako savršen postoji, a bitno da sam ga ja u glavi već nacrtala, neka se javi.

Da li te roditelji pritiskaju da se udaš i rodiš dete?

- Moji roditelji mene jako dobro poznaju jer sa njima delim zaista sve. Što se tiče udaje, ne pritiskaju me. Godine starosti su iluzija, a udaja zaista nije bitna, zato se i šalim često na taj račun. U mojim godinama bi prema statistikama trebalo da do sada imam bar troje dece, ali ja sam se posvetila drugim stvarima. Kada bude došao trenutak da se to dogodi, onda će se idogoditi.

Nedavno si sa svojim pratiocima na Instagramu podelila snimak na kome si pokazala celulit...

- Jesam, zato što želim da ljudi vide da ništa i niko nije savršen kao što se predstavlja na Instagramu. Vratila sam se sa nastupa, skinula haljinu i u ogledalu ugledala celulit, i rekoh: "Otkud sada ti na meni?" Svaka druga žena se suočava s tim, a ja sam objavila taj snimak kako bih i sebe i druge žene motivisala da ga se što pre rešimo.

U emisiji "Milizam" si izjavila: "Ja nisam pevaljka, ja sam zvezda" nakon čega je Tviter goreo...

- Pa to je tačno! Ja za sebe mogu da kažem da sam zvezda, iza sebe imam četiri albuma, dosta hitova, sarađivala sam sa najjačim autorima na našim prostorima i zaista se mogu okarakterisati zvezdom.

Na Instagramu si nedavno počela da deliš i ljubavne savete?

- Oni koji mene ne poznaju, često pomisle da sam dosadna i prazna, a moji najbliži prijatelji znaju koliko sam zabavna, zato sam odlučila da me i publika bolje upozna, pa sam poželela da ih oraspoložim i da im na šaljiv način podelim po koji savet. Ko zna, možda će neki i da im pomogne.

Izvor: Alo.rs
Foto: marina_viskovic_official/Instagram

Pogledajte još