PRAVI GURMANI: Tri horoskopska znaka najviše uživaju u hrani

Ova tri horoskopska znaka vole sve vrste hrane, uživaju da eksperimentišu sa novim ukusima i da spremaju specijalitete svih kuhinja sveta.

Od čokolade do pice, sve izgleda tako primamljivo. Iako svi vole dobru hranu, postoje neki koji su spremni da urade sve kako bi uživali u ukusu savršenog jela.

Ribe

Ribe vole hranu. Uživanje u dobroj hrani i odmaranje na kauču, za njih je omiljena zabava. Podjednako uživaju u isprobavanju novih, ali i starih ukusa. Njih možete lako osvojiti nudeći im dobru hranu.

Lav

Lavovi su takođe pasionirani ljubitelji hrane i često se ljute kada su gladni. Sve što im je potrebno u životu je puno ljubavi i hrane. Ponudite im ukusan zalogaj i osvojićete ih. Bilo da se radi o hrani iz restorana ili domaćim jelima, Lavovi nikada neće reći "ne".

Strelac

Strelac je takođe istinski ljubitelj hrane. Dobar zalogaj je put do srca svakog Strelca. On nikada neće deliti svoju hranu sa drugima, nije da su sebični, ali se drže onoga da ono što je dobro, drže blizu svog srca. Zato ne računajte da ćete dobiti polovinu ručka koji Strelac toliko želi.

Izvor: Prva.rs/Večernji.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još