MAZITE IH I PAZITE: Koji horoskopski znaci zahtevaju od partnera mnogo ljubavi i pažnje?

Svi ljudi u ljubavi čeznu za dodirima, komplimentima, nežnošću i podrškom, ali ipak ima i onih kojima je to najvažnije. Ukoliko niste spremni da im se posvetite, bolje se ne upuštajte u ljubavnu vezu s njima.

Ovim horoskopskim znacima je potrebno baš puno pažnje u vezi i ako je ne dobiju, pobeći će od vas glavom bez obzira.

Bik

Ljudima rođenim u znaku Bika treba najviše pažnje. Ipak, on je tu ljubav spreman i da vrati svom partneru. Njih nije sramota da obmotaju ruke oko svoje voljene osobe i svima pokažu koliko je vole, ali to očekuju i od nje. Bik je vrlo senzualan i, kao zemaljski znak, usmeren je na opipljive stvari poput dodira i seksa. Njima nikad nije dovoljno poljubaca, zagrljaja i seksa.

Rak

Jednom kad srušite zidove pripadnika ovog znaka, naići ćete na ranjivu dušu koja želi puno ljubavi. Sposobni su mnogo da daju, a to ih čini ranjivima. Budite nežni, umirite ih dodirima i odagnajte nesigurnost koja ih muči. Ako želite da im date do znanja koliko ih volite, ne ispuštajte njihovu ruku iz svoje, ili je eventualno premestite oko vrata ili struka.

Ako ste s njima u vezi, ne očekujte da ćete noć u krevetu provesti bez zagrljaja, a oni najviše vole da ih mazite i pazite bez ikakvih granica.

Lav

Rođeni u ovom znaku veoma su srdačni i velikodušni, ali obožavaju da su u centru pažnje, posebno svog partnera. I dok će Rak i Bik, ipak, neke stvari držati u četiri zida, Lavu je svako vreme i mesto prikladno za ljubav.

Obožavaju da im se rukama prolazi kroz kosu, miluju leđa, a naročito kad partner inicira seks - tada se osećaju voljeno, željeno i ponosno.

Izvor: Prva.rs/24sata.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još