SIJAM KAO MILION: Maja Marinković otkrila da je ponovo zaljubljena (VIDEO)

Bivša učesnica "Zadruge" Maja Marinković za domaće medije otkrila je da je ponovo zaljubljena.

- Emotivno sam ispunjena, srećna sam, uživam u svom životu. Znate kako kaže pesma: "Sijam kao milion"! Emotivno sam ispunjena, ali neka to ostane mala tajna - pohvalila se Maja, koja je potom priznala da je u kontaktu sa svojim nekadašnjim partnerom Milanom Jankovićem Čorbom.

- On i ja smo u odličnim odnosima, čujemo se, mi smo prijatelji. Sve je kako treba!

Marinkovićeva je progovorila i o aferi "elitna prostitucija", u koju je bila upletena i bivša zadrugarka Sanja Stanković. Ona je tada demantovala da je hapšena, a potom dokazala da tokom pomenute akcije nije ni bila u Srbiji, već kod majke u Švajcarskoj, a Maja joj bezrezervno veruje.

- Sanju zaista poštujem kao čoveka, mislim da je pravi drug. Verujem njoj, jer je devojka pokazala dokaze crno na belo, to je to - rekla je ona, a potom dodala:

- Ne bih osuđivala nikoga, mislim da je to prisutno i u drugim poslovima, ne razumem to osuđivanje pevačica. Uopšte ne bih nikoga klasifikovala na taj način, ja njima pružam podršku, da se izbore za pravdu.

Dugo se šuškalo da je njen otac Taki Marinković bio u vezi sa Deniz Dejm, koja je u nedelju napustila "Zadrugu", a priče su dodatno podgrejane kada je on došao po atraktivnu Slovenku nakon ispadanja. Međutim, Maja kaže da su samo prijatelji.

- Deniz je prema meni ispala tamo drug, mislim da je dobar čovek, o njoj sve imam najlepše da kažem. Taki ju je sačekao, ispao je džentlmen, oni su prijatelji - zaključila je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još