Marijana nije sigurna da bi htela da živi sa Nemešem

Marijana i Nemeš se sve više svađaju i sve više seksaju. I jedno i drugo je burno i sa posledicama po ostale ukućane.

Marijana više i nije sigurna da bi uopšte htela da živi sa nemešem, a njega to jako uznemiruje. I onda, red vsađe, red seksa.

Ali umesto ove, sada već dosadne priče, Veliki Brat je u centar pažnje stavio Soraju koja je kapiten kuće. Doduše, pobedu je izborila sa Nirmalom, koji je jkao i ona oslobođen nominacija. A Veliki Brat je odredio da se ukućani igraju - ispitavanja. To je Soraja odlično iskoristila da postavi "stvari" na mesto.

Prvo je pitala Nikolu jesu li ga neki ljudi u kući razočarali aludirajući na Nemešov čin kada ga je namerno naterao da izađe iz kutije i izgubi u igri za imunitet. Nikola je odgovorio potvrdno. Nakon toga je pitala Nemeša da li bi voleo da ima nešto sa Antonijom na šta je on rekao "da". Na kraju je pitala Marijanu da li joj je krivo što je u svađi sa Bojanom.

- Da, krivo mi je ali ne mogu ništa vratiti unazad, a i da mogu, nisam ništa napravila - tešila se Marijana.

Soraja je posle ove igre razgovarala sa Antonijom i rekla da joj je žao što nije postavljala direktnija pitanja ljubavnom paru. Pre svega je želela da pita Marijanu da li je istina da je terala Vladu da joj pipa grudi.

- Vlado mi je to rekao. Kada si odbila da ti pipne grudi, Marijana mu je prišla i rekla: "Nisi pitao pravu osobu". Baš bih volela da vidim kako bi Nemeš reagovao na to. Želim da svi stanari čuju šta imam da mu kažem - pričala je Soraja, a Antonija je bila u šoku.

Iako ona o njima nema baš lepo mišljenje, Marijana i Nemeš smataju da je Soraja istrajna i hrabra, uporna i nimalo naivna.

Pogledajte još