Nataša Bekvalac maznula Karleuši tezgu

- Nata se prošle nedelje dogovorila da umesto Jelene peva na otvaranju kluba na makiškoj strani Ade Ciganlije, iako, je Karleuša nedeljama na sva usta najavljivala da je upravo ona ta koja će zapevati. Do pregovora Bekvalčeve s organizatorima došlo je kad su vlasnici kluba čuli Natu kako peva u "Sinemi" i oduševili se atmosferom koju je napravila. Jelena je bila besna kad je to saznala, tako da će verovatno postići dogovor s organizatorima da održi nastup posle otvaranja, kako bi joj se iskupili zbog ovakve ispale - piše "Kurir".

Karleuša se posvađala s kumom zbog Nate

Priča se da, mala od skandala, već dva meseca ne razgovara sa kumom Darkom Kostićem, koji je zadužen za njen stajling. Razlog - Darko je počeo da oblači i Natašu Bekvalac, piše tabloid Svet. Jelena je, navodno, primetila da Natin stil u poslednje vreme neodoljivo podseća na njen, pa je Darku poslala nekoliko SMS poruka u kojima mu je zamerila to što Natašu oblači isto kao i nju. On joj je rekao da mu se ne meša u posao, nakon čega mu je gospođa Tošić napisala: „Kostiću, mrtav si za mene.“

U prilog ovoj priči ide i činjenica da se Karleuša za nekoliko poslednjih nastupa sama obukla, dok „novosadsku barbiku“ redovno stilizuje Jelenin dojučerašnji saradnik.

Nata tvrdi da nije znala da je umesto nje trebalo da nastupi JK.
- Ja stvarno ne znam da je ona trebalo da peva. Dobila sam dobru ponudu, prihvatila sam je i nastupiću u četvrtak na otvaranju - rekla je Nataša Bekvalac.

Pogledajte još