Venčanje Soraje i Nirmala

Inspirisani nedavnim spektakularnim venčanjem Princa Vilijama i Kejt Midlton, producenti "Velikog brata" su ukućanima ove nedelje dali novi zadatak u kome takmičari moraju da se preruše u članove kraljevske porodice i da organizuju velelepnu svadbu.

Kraljica Brendon i mladin otac Horvat dali su blagoslov i Nirmal je isprosio Soraju. Ali Pre nego što je princ ruku svoje drage tražio od njenog oca i dao prsten budućoj princezi, ona je morala da ga poljubi da bi od žabe postao princ. Delovalo je da bi Soraja radije prihvatila varijantu da Nirmal ostane žaba, ali zadatak je zadatak i šta se mora, mora se.

Nemeš

Svi ukućani su uniformisani u kostime, šeširi su na glavama kao što i dolikuje članovima kraljevske porodice, ali intrige, stare i nove svađe kvare slavljeničku atmosferu.
Izbila je žestoka svađa između Nemeša sa jedne i Bredona i Soraje sa druge strane. Nemeš je ljut na Brendona, odnosno britansku kraljicu, svoju žvaku ubacio u Brendonovu šolujicu kafe. Nikola, koga od skora ne podnose ni Nemeš ni Marijana, zapitao se - kako je to moguće, jer on to nikada ne bi nikome uradio.

Nemeš je kod ukućana izazvao popriličnu količinu animoziteta kada je tokom borbe za imunitet imitirajući glas Velikog Brata prozvao Nikolu i Lestera i time ih izbacio iz igre.

Ali to nije sve, svađe se nastavljaju, a na Marijaninoj meti je sada Nikola u koga je ona jako razočarana. Toliko da ne može da veruje.
I naravno ponovo je zaključila da se nikome ne može verovati jer svi igraju neku, njoj sasvim nejasnu igru. One se tako neće ponašati jer ima život van Kuće Velikog Brata.

Marijana o čistom obrazu

Komentarišući kako se Nikola jako promenio i da je dvoličan,

Marijana je rekla da je njoj najvažnije što će ona iz kuće jedina izaći sa čistim obrazom.

Marijana je za sebe rekla da to nikada nije bila i da je baš briga jer ona ne može tim spletkama da se prilagođava i da govori iza leđa. Nikome iza leđa nije ništa ružno govorila....Dobro, jeste, malo Bojani, ali zato što ju je Bojana strašno iznervirala.
Marijanin najnoviji savetnik je Nirmal koji ju umiruje, a pomalo i opominje da sada kada su u igri, treba što više da pričaju kao članovi kraljevske porodice. Međutim, Marijani se, kako kaže "riga na sve".

Kome se na nju riga, a šta to nju briga.

I tako...

N.D.

Pogledajte još