NAJLEPŠI USKRS IKADA: Virdžinija Mihajlović sa ćerkom Violante proslavila najveći hrišćanski praznik (FOTO)

Virdžinija, mlađa ćerka proslavljenog srpskog fudbalera Siniše Mihajlovića, krajem oktobra prošle godine ostvarila se najvažnijoj životnoj ulozi, kada je postala majka. Lepa brineta na svet je donela ćerkicu za koju su ona i njen verenik, fudbaler Alesandro Voljako izabrali ime Violante.

Od tada, modna blogerka redovno sa pratiocima na svom profilu na društvenoj mreži Instagram deli fotografije i video-snimke malene naslednice. Dvadesettrogodišnja mama ni danas nije napravila izuzetak, te je na najveći hrišćanski praznik, Uskrs objavila neodoljive kadrove nastale u porodičnom domu u Rimu.

- Uskrs 2022. godine - najlepši ikada - napisala je kratko ponosna majka petomesečne ćerkice.

Virdžinija je fotografisala malenu devojčicu koja je nasmejano pozirala svojoj majci, okružena plišanim igračkama u obliku žeca. Nema sumnje da će ovaj praznik zauvek ostati u sećanju celoj porodici Mihajlović jer je to prvi Uskrs njihove unuke i sestričine.

Nešto kasnije i ponosna baka Arijana objavila je fotografiju na kojoj pozira držeći Violante u naručju, na kojoj su okružene raznobojnim uskršnjim detaljima i motivima.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: virgimih/Instagram

Pogledajte još