ŽELIM DA DOBIJEM SINA: Marija Šerifović progovorila o majčinstvu i udaji

Pevačica Marija Šerifović gostovala je u najnovijem izdanju emisije "Sceniranje" na "Kurir" televiziji. Tom prilikom otkrila je da bi volela da se u skorije vreme ostvari u ulozi majke.

Pevačica Jovana Nikolić Mišković uključila se u program kako bi svojoj bliskoj priteljici ostavila poruku.

- Nas dve smo jedna drugoj rekle sve, tako da nemam šta mnogo da ti kažem, osim da želim da u skorijoj budućnosti ne rasprodaješ "Arene" već da menjaš pelene - rekla je Jovana.

Na to je Marija prokomentarisala:

- Kako je bezobrazna ova Jovana. Šalim se... Nas dve smo jako, jako dobre prijateljice i svašta smo u ovom životu prošle zajedno. Tako da, lepa, uzela sam to u razmatranje - rekla je Marija, koja je još ranije govorila o tome da želi da postane majka.

Pre nekoliko godina Marija je izjavila da bi volela da bude majka dečaka, a sada je izjavila da joj se želja nije promenila.

- Jako je intimno to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži - rekla je ona.

- Jovana, doći ćeš, pa ćeš da menjaš pelene - poručila je Šerifovićeva svojoj prijateljici.

- Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i nema šale za to. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem - rekla je Marija.

Marija je otkrila da može sebe da zamisli u venčanici i da želi ogromnu belu haljinu.

- Meni to maestralno stoji. Prosidbu nisam zamišljala, ali venčanicu jesam i odlično mi stoji. Sigurno ću poneti neku Valentinovu sa jedno 20 metara da se vuče iza mene i to će biti jedna od lepših venčanica koju su ljudi videli - rekla je Šerifovićeva šaljivo.

Izvor: Kurir.rs
Foto: serifovic/Instagram

Pogledajte još