SRCE ZA DEČKA: Anastasija Ražnatović bodrila Nemanju Gudelja na utakmici u Sevilji (VIDEO)

Pevačica Anastasija Ražnatović nakon raskida petogodišnje romanse sa biznismenom Đorđem Kuljićem uplovila je u ljubavnu vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Naslednica folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović i uspešni sportista prema pisanjima srpskih medija zabavljaju se oko mesec dana, a upoznali su ih zajednički prijatelji.

Mlada muzička zvezda već nedelju dana boravi u Španiji gde njen izabranik igra za Fudbalski klub "Sevilja".

Anastasija je u društvu Nemanjine sestre Vanje i majke Olivere sinoć gledala njegovu utakmicu i svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram otkrila delić atmosfere sa stadiona.

Lepa Beograđanka, koja će uskoro proslaviti 24. rođendan, uživala je u društvu članova sportske porodice Gudelj, a svom dragom sa kojim još uvek nije objavila nijednu zajedničku fotografiju poslala je srce i time potvrdila priče da uživa u novoj ljubavi.

Podsetimo, tridesetogodišnji Nemanja je najstariji sin Nebojše Gudelja, nekadašnjeg fudbalera beogradskog "Partizana". Pored sestre Vanje, koja je uspešna teniserka ima i brata Dragišu koji je takođe fudbaler. Uprkos činjenici da Nemanja ima i holandsko državljanstvo, on je već osam godina standardni reprezentativac u nacionalnom timu Srbije.

Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još