NEODOLJIVE PROLEĆNE KOMBINACIJE: Kako nositi teksas jaknu?

Kako nositi teksas jaknu tema je kojom se bavimo ovog puta, a razlog je jednostavan: "gornjake" svi imamo i svi ih rado biramo za prolećne dane.

Teksas jakne, odnosno "gornjaci" vanvremenski su komad odeće i male su šanse da nemate makar jednu denim jaknu u svom ormanu. One nikada nisu prestale da budu u modi, a generacija Z nam ih je vratila na velika vrata, kombinujući ih sa gotovo svakim stilom oblačenja.

Kako nositi teksas jaknu?

Set

Obući se od glave do pete u teksas, posle 2000-ih, bilo je nezamislivo. Ali to se svakako promenilo. A što je najbolje od svega, teksas ne mora da se slaže u nijansama niti bojama. Isprobajte i same takav look.

Dupli džins

Ukoliko imate teksas košulju, ne morate da izbegavate i teksas jaknu. Dupli džins je i te kako trendi i odlično se kombinuje.

Zakopčajte se

Zakopčana teksas jakna uz košulju sa kragnom ili kardigan je sjajan izgled, kako za posao, tako i za ležernije varijante.

Pomerite granice

Iako spadaju u ležerni način odevanja, teksas jakna može da bude i deo visoke mode. Kombinujte je s predimenzioniranim odelom, mini suknjom ili uz omiljene cipele na potpeticu.

Uvek moderno i šik

Već nekoliko sezona teksas jakne nose se uz haljine - idealan prolećni look!

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još