SHVATILA SAM DA ON NIJE PRAVI ČOVEK ZA MENE: Aleksandra Nikolić definitivno odlučila da stavi tačku na ljubavnu vezu sa Dejanom Dragojevićem (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima novinar i predstavnik portala Pink.rs Darko Tanasijević imao je pitanje za Aleksandru Nikolić.

- Odlično si sada, drago mi je što to čujem. Šta je to presudilo da ti danas pukne film i da budeš ona Aleksandra koju smo imali priliku da upoznamo - pitao je Tanasijević.

- Rekla sam šta sam imala. Krivo mi je zbog nekih ružnih reči koje sam izgovorila u naletu besa. Ne smatram da mi je više mesto pored njega, mislim da treba svako da nastavi svojim putem. Došlo je do toga, šta da radim, bolje što sam rekla, nego da sam ćutala. U nekim trenucima sam zaboravila ko sam i šta sam, nisam ograničena. Ja sam mislila da sam pile, a u stvari sam orao. Ja krivim sebe, jer ja kada se zaljubim, stavljam nekog drugog ispred sebe - rekla je Aleks.

- Ti si mu rekla da ti je muka da se nekome dodvoravaš. Koliko ti je sve to smetalo, a nisi htela da kažeš da ga ne bi naljutila - pitao je Darko.

- Smetalo mi je očigledno, kao što se videlo danas. Smetalo mi je, loše sam se osećala, bila sam pokunjena. Ja ne mogu da budem sa njim, živim u sumnjama. Ne želim više ni reč da progovorim sa njim. Smatram da je to bolje za mene... Izgleda da su gledaoci bili u pravu kad su rekli da ja sumnjam u njegove poglede ka Dalili. Apsolutno ne želim, kraj i tačka - rekla je Aleks.

- Je l' bio Car u pravu kad je rekao da Dejan i Dalila ne moraju direktno da se obraćaju - pitao je novinar.

- Da, bio je u pravu. Ipak su oni proveli pet godina u braku. Oni čak imaju iste rečenice. Jako su slični. Možda oni ne moraju da komuniciraju da bi se razumeli... Ni jedne sekunde nisam ukaljala obraz prošle godine tako što sam imala seks, a sa njim sam to uradila, zato što sam se zaljubila. Ne može sa mnom da razmišlja kao rijaliti igrač, ja sam mu devojka - rekla je Nikolićeva.

- Kako planiraš da sebe obuzdaš i ostaneš pri svom stavu - pitao je Darko.

- Ne znam, videću da se družim sa svima. Kad sam legla da spavam, nisam mogla da zaspim. Shvatila sam da treba da budem sama. Sve prođe, imala sam ja život i pre njega - rekla je Aleks.

Darko Tanasijević zamolio je Dejana Dragojevića da prokomentariše raskid sa Aleksandrom Nikolić.

- Ona mi je rekla sve najgore epitete. Ja sam se zaljubio u nju, a ona... - rekao je Dejan.

- Rekao si da sam ja ušla u vezu sa tobom zbog rijalitija - dobacila je Aleks.

- Ovo je ono njeno kada uđe u neki haos. Danas je bila neraspoložena i ja sam je zvao da ide sa mnom do kuće po žvake. Ona je nakon toga otišla u kuću kako bi prala veš. Mi smo krenuli da se raspravljamo, i vidim ja da to nije pranje veša, ona je na kraju priznala da je videla nešto. Ona je meni prebacila da se nešto dešava, ako sumnja u to, šta će u vezi sa mnom - rekao je Dejan.

- Pa izašla sam iz odnosa - rekla je Aleks.

- Momenat, ne može ona da zaustavi vreme, ona meni neće da kaže moju radnju šta ja radim, meni nije jasno, ona ima ogromne sumnje. Ja nju neću da lažem, nema razloga za tim - rekao je Dejan.

- Ja nisam na rođendanu ništa videla, ja ću sutra sve tebi da kažem na intervjuu - rekla je Aleksandra.

- Ja neću da budem sa nekim u koga sumnjam, neću da se tripujem da li on razmišljam o njoj, da li će on promeniti facu ili komentarisati nešto, da li se on svađa sa ljudima zbog nje - rekla je Nikolićeva.

- Ona je bila jako dobra prema meni, bila je uz mene uvek, a meni je bilo teško, a ona je sada nakon dva meseca počela da se tripuje, a ja joj govorim da je volim. Sada kada sam čist, ti sumnjaš, pogrešno si polje odigrala. Moja emocija je vidljiva, a njena ne. Ona neće da kaže koji je pravi razlog - govorio je Dejan.

- Ma ona je njega upoznala, njega i njegove postupke - dodao je Stefan Karić.

- Ja nju lošom nisam napravio, nisam je vređao, a neka bude sve kako ona kaže - rekao je Dejan.

- Ona se žali što nema seksa, misli da ti nije privlačna - upitao je Darko.

- Ako je njemu lakše neka misli da ja igram rijaliti, neka misli - rekla je Nikolićeva.

- Ona neće da bude na rođendanu, ona govori kako se svi peru preko nje, a lupeta gluposti. Koja je svrha našeg odnosa kada sumnja sve vreme, a ne da me gura tako... - rekao je Dejan.

- Ja sam rekla šta osećam i mislim. Uvek sam ja ta koja mora da trči kao pašče, nažalost tako je bilo - rekla je Aleks.

- Ne može od lubenice da nastane dinja. Ja nju nisam ponižavao - vikao je Dragojević.

- On misli da sam ja ishitrena, glupava, ograničena - rekla je Nikolićeva.

- Ja sam njoj govorio da to ne radi, jer ona dozvoljava ljudima da nas kometarišu tako. Ja neću da dozvolim da mi se neko igra sa srcem - govorio je Dejan dok se Dalila Dragojević smejala.

- Da li misliš da Dejan sad od sebe pokušava da napravi mini žrtvu kad je uporedio bol koju sad oseća sa onim što se izdešavalo? - pitao je Darko.

- Ima tu dramaturgiju kad priča o stvarima. Ja pomislim to u trenutku kad on pomisli da sam sa njim zog rijaltija, naravno da će mi biti u glavi da je on podao i kvaran. Kad se raspravlja sa mnom i sa drugim ljudima, nemam lepo mišljenje. Shvatila sam da on nije pravi čovek za mene i ja za njega. Da je bila ljubav, trajala bi i dalje - rekla je Aleks.

- Ja moju ljubav neću da osporavam - dobacio je Dejan.

- Gde ćeš da spavaš? - pitao je Darko Tanasijević.

- Ja menjam krevet, ja sam selidbar - dodao je Dejan.

Stefan Karić dobio je reč da prokomentariše raskid Dejana i Aleksandre.

- Mislim da je razočarana u njega kao čoveka i da nije očekivala takve reči i izjave. Ne znam za koju stranu bih se odlučio. Mislim da je on drugačiji prema njoj i da nije kao prema zadrugarima. Imala je drugačije tipove momaka, odjednom je sve počelo da se meri. Nije navikla na gramažu, nego je navikla d auzima kašikom. Nju je sve udavilo, da razmišlja koliko će čega da uzme. Koliko je on nju uvredio, toliko je i on nju, kad može da pomisli da bi se on vratio Dalili. Mislim da se smorila u tom odnosu i bila ono što jeste - pričao je Stefan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još