Srpski top model - ko je vaš favorit Milica, Bojana ili Neda?

Teško će biti žiriju da odluči ko je lepši Milica, Bojana ili Neda, očigledno je da će prosuditi faktor X. A šta vi mislite koja će devojka pobediti?

Iako devojke tvrde da su ostavarile svoj cilj jasno je i da će u finalu i ovog puta biti dosta suza. Jer pobednica može biti samo jedna.

Žiri čine Ivana Stanković, Miša Obradović i Nenad Radujević, i jasno je da im neće biti lako da u nedelju 5. juna u superfinalu izaberu pobednicu.

Bojna Banjac

Bojana Banjac je studentkinja Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada. Ima 19 godina i životni cilj joj je da živi u trenutku i kroz žvot ide srcem, bez kalkulisanja.

(old_image)

Milica Đorđević

Milica Đorđevic iz Mladenovca ima 19 godina. Po zanimanju je fizioterapeut sa posebnim interesovanjem za spiritualnu masažu. Kada odmara voli da peva, a životni moto joj je: Nikad ne odustaj!

(old_image)

Neda Stojanović

Neda Stojanović iz Novog Pazara ima 18 godina. Završava gimnaziju i želi da jednoga dana bude uspešna poslovna žena u svetu mode. Igra folklor i voli da peva izvorne narodne pesme.

(old_image)

Pobednica serijala dobija priliku da postane profesionalni model agencije "Klik", dobija nagradno putovanje i priliku da se slika za naslovnu stranu magazina "Gracija".

Pogledajte još