SEČEŠ VENE ISPRED MENE, MOGLA SI DA BUDEŠ MRTVA: Matora rasplakala Dalilu svojim izlaganjem o prijateljstvu (VIDEO)

Dalila Dragojević sela je za crni sto kako bi počeo sastanak sa Mama Džehvom. Tom prilikom, Jovana Tomić Matora je dovela do suza svojim izlaganjem u njihovom novom sukobu.

- Ti meni da kažeš da sam rijaliti ovo i ono - rekla je Dalila.

- Posle onog sinoć i ono što si mi malo pre rekla. Ti nisi mene lagala, lagala si sebe. Pričala si mi da se osećaš boljom, a malo pre si rekla da si to radila zato što si bila u odnosu sa njim. To je tvoj problem - rekla je Matora.

- Ne želim da trpim uvrede - rekla je Dalila.

- Ako želiš sebi da pomogneš i da poštediš prijatelje koji su ti napolju i ovde, loše si. Da za Viktoriju pričam takve stvari , a da se družim sa tobom? Šta je sa tobom? Tri nedelje mi se život raspada sa tobom, neću da ti pušim ku**c. Kad me je Viktorija izvređala, ti se smeješ ovde. Nemoj da me diraš, pusti me da me prođe bes i ljutnja. Iskidah se ženo Božija zbog tebe, nemam više snage ni volje. Dozovi se pameti. Mogla si mrtva da budeš da te nosim na duši Ne znam više šta da radim. To tvoje glumljenje, arogancija, nije to izlaz ženo, alo! Treba da spasiš sebe i svoju glavu. Sama si u ovome, nemam više snage da se borim za sebe, a kamoli za tebe. Boli me ku**c za cedevite, neću sa njima piti kafu sutra. - drala se Matora.

- Kako da se sklonim više? Ne mogu više da trpim, puca mi glava - plakala je Dalila.

- Svađaj se, brani sebe! Šta želiš? Ljudima pređe to u naviku i postanu loši. Ja sam najgori čovek bila prema Sanji Stanković, mene boli to. Ja sada volim, ali sam go**o, ne menja to činjenicu. Pusti ljude da govore o sebi, koliko je ljudi pored tebe. Sebična si, pored svih sr**a koje si napravila, uz tebe smo. Nigde ja ne idem, ali ne mogu da te lažem, ne mogu da ti ćutim, osetila bihi se loše. Povređuješ mene kao prijatelja. Znam, teško je, pa ja prva pričam jedno, a radim drugo. Iznova i iznova gledam kako srljaš - drala se Matora.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još