SVESNI SU DA JE MOGUĆ NAJGORI SCENARIO: Roditelji Marijane Čvrljak van sebe zbog misterioznog nestanka ćerke

Roditeljima nestale Marijane Čvrljak tokom četvrtka od ranog jutra nije prestajao da zvoni telefon. Nalaze se u Kninu u porodičnom domu u kojem su i odgajali svoje tri ćerke.

Uz Marijanu imaju još Maju i Sendi. Nijedna od njih više ne živi s njima, a misteriozni nestanak Marijane, pobednice regionalnog Velikog brata 2011., koja se iz stana na zagrebačkoj Savici udaljila u noći s utorka na sredu kada joj se izgubio svaki trag, posebno ih je potresao.

Svakim novim pozivom nadaju se kako će dobiti odgovore na pitanje gde im je voljena ćerka. Svesni su da je mogući i onaj najgori, crni scenario, ali u njima još uvek tinja nada da će se Marijana pojaviti.

Poslednji su put nestalu ćerku videli za katolički Uskrs kada su je posetili u Zagrebu. Ivo Kovačević, Marijanin tata, tokom dana pomagao je policiji u istrazi. Za razgovor s novinarima nije bio raspoložen.

- Ne bih ništa komentarisao - kratko je rekao novinarima u četvrtak uveče.

Njegov dobar prijatelj i kolega Tomo Zelić sa kojim radi u automehaničarskoj radionici video ga je u četvrtak ujutro i nastojao utešiti.

- Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije... Od toga da je Marijana namerno ostavila dokumenta, pa otišla dalje ili da se dogodilo ono najgore. A možda je i naišla na nekoga ko joj je napravio neko zlo. Ivo je izgubljen u svemu ovome. Misli sve najgore i ne nada se dobrom. Vidim to na njemu. Potonule su mu sve lađe. Čim su se ta dokumenta našla na tom mostu ne upućuje na ništa dobro - govori Tomo za pomenuti medij i dodaje:

- Baš smo pričali o njegovom poslednjem susretu s Marijanom u Zagrebu. Sve je bilo kako treba, nije bila sklona tome da nestaje. Ivo još ne može zamisliti da se ovo događa, sve se pretražilo, a nje nema... Supruga je u još većem šoku, stalno govori da ne zna hoće li uspeti da izdrži i preživi sve ovo. Jutros je i njih ispitivala policija - rekao je za prijatelj Marijaninog tate.

Izvor: Slobodna Dalmacija/Telegraf.rs
Foto: VELIKI BRAT - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još