SUMNJIVO PONAŠANJE: Šta žene pomisle kad muškarac postane previše fin?

Mali je broj muškaraca koji su svakog dana nežni, romantični, raspoloženi za duge razgovore. Zbog toga je ženama često neobično i sumnjivo kada on postane preterano fin i predan.

Ako vam je kupio cveće, a ne postoji poseban razlog za to, odmah se pitate šta mu je, zašto to radi? Ne brinite, niste jedini. Kada muškarac postane "previše fin", žena obično prvo posumnja da on nešto želi da sakrije, pokazala je nova studija.

Psiholozi su utvrdili da je dve trećine žena sklono da posumnja da im je partner neveran ako on odjednom počne da izvodi nove "trikove" u krevetu, a trećina ispitanica to pomisli kada im muškarac pokloni nakit ili seksi veš, ili im donese doručak u krevet.

U "sumnjivo" ponašanje spada čak i pokušaj muškarca da učestvuje u kućnim poslovima.

S druge strane, ako žena iznenada postane pažljivija, muškarci neće prvo pomisliti da njihova draga nešto krije, već će prosto uživati. Njihov "alarm" se pali ako njihova lepša polovina iznenada počne da se doteruje, kupuje sebi seksi veš i prestane da obraća pažnju na njih.

Ipak, svega petina žena kada primeti promene u partnerovom ponašanju, posumnja da je u pitanju ozbiljna afera. Većina pomisli da njihov dragi želi da "prikrije" neke sitne, svakodnevne "grehove".

Izvor: Avaz.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još