Preuzmite zvaničnu mobilnu aplikaciju Sarajevo Business Forum 2022, dostupnu za Android i iOS

Ukoliko ste se prijavili za učešće na Sarajevo Business Forum 2022, iskoristite priliku da preuzmete zvaničnu mobilnu aplikaciju foruma, dostupnu za Android (link) i iOS (link).

Uz mobilnu aplikaciju Sarajevo Business Forum 2022 možete učiniti sledeće:

  • Povezati se sa učesnicima događaja sa kojima delite slična interesovanja putem funkcije „Poveži se“. Razgovarajte o željenim temama koristeći chat i gradite dugoročne profesionalne odnose.
  • Pregledate sesije i detalje sesija kako biste saznali koji sadržaj vas najviše zanima. Kreirajte personalizovani raspored označavanjem sesija kao „omiljenih“. Budite kreator vašeg konferencijskog programa i u svakom trenutku imajte precizan pregled planiranih aktivnosti.
  • Saznate više o svim govornicima, njihovom profesionalnom iskustvu, stručnosti i kako da stupite u kontakt. Iskoristite ovu priliku da naučite o najboljim praksama iz celog sveta.
  • Pročitate najnovije vesti o događaju i ostanete informisani o najnovijim dešavanjima. Budite u toku i ne propustite važne informacije.
  • Uspostavite B2B veze istražujući stotine investicionih projekata i potražite sastanke sa poslovnim predstavnicima iz celog regiona.
  • Upoznate sponzore i saznate više o njihovim proizvodima ili investicionim ponudama. Koristite ove informacije da pronađete sponzore za svoje događaje i projekte ili da pronađete svog sledećeg poslovnog partnera.

Mobilna aplikacija je sastavni deo GatherUp Event Management Platforme, koju je razvila kompanija App Impact d.o.o. 

App Impact je firma koja je fokusirana na kreiranje sopstvenih digitalnih rešenja, razvoj namenskih rešenja za potrebe klijenata, te pružanje obuke i konsaltinga iz oblasti digitalne transformacije poslovnih procesa.

Foto: SBF

Pogledajte još