Jelena Karleuša nazvala Cecine i Brenine pesme "s*anjem"!

0

Iakо, vam se možda čini da se "mala od skandala" malo pritajila posle događaja u Zaječaru, Jelena Karleuša ima "puna usta posla", bar kada se radi o njenim koleginicama Ceci i Lepoj Breni, čije je nove pesme kratko nazvala "s*ranjem".

Nisam očekivala baš ovoliko s*anje od moje dve starije koleginice. Znate sta su nove pesme Dare Bubamare, Dunje Ilić i Seke Aleksić, za ovo s*anje? Ozbiljni hitovi”, napisala je Jelena Karleuša na svom “Fejsbuk” statusu.

JK smatra da je Dunja, drugacija, originalna i progresivna, Dara, odličan pevač i odlična nova pesma (kratko i jasno-hit), Seka, veliki trud, prati trend i super nova pesma.
A za novu pesmu Milana Stankovića je rekla “Au…nema dalje. V.R.H.”.

Da li je u pitanju zavist ili ozbiljna želja da se osude sve nepravilnosti u društvu, tek Karleuša je posebno bila “naoštrena” na Svetlanu Cecu Ražnatović.

Znate šta u Srbiji radi osuđeni kriminalac koji je opljačkao milione od naroda? Pljačka ga i dalje! Sa osmehom. I to iz zatvora. Napred srpska sirotinjo, otkidaj od usta, podmazuj masne guske, da se lopovska fukara obogati još malo, dok vaša deca žive u bedi… Za vas, pusta sirotinjo, ni pesma nije za DŽ. Ko vas je*e kad ste budale. Ne znam da li da žalim moj narod ili da budem ljuta na njega… Možda i jedno i drugo. OPEN YOUR MIND! Aman! – piše Jelena Karleuša.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.