ŽELEO POMIRENJE - DOBIO ŠAMAR: Dalila Dragojević nakon odbijanja Anđela Rankovića žestoko se sukobila sa Filipom Carem (VIDEO)

Nakon što je Anđelo Ranković odbio da bude u ljubavnoj vezi sa Dalilom Dragojević, ona je ležala uplakana u sobi za izolaciju. Njen bivši momak Filip Car ušao je u izolaciju i pitao je da li joj treba pomoć.

- Samo da te pitam nešto? - rekao je Car.

- Ne želim da pričam sa tobom čoveče! Usatni sa kreveta, ne želim da pričam sa tobom - rekla je Dalila.

- Je l' ti treba pomoć? - upitaoje Car.

- Ne treba mi pomoć. Ne želim da imam komunikaciju sa tobom. Ne pravi od mene monstruma, ne želim više da pričam sa tobom - rekla je Dalila.

- Ja ne želim da se okreneš prema meni i kažeš da sam za sve kriv. Ja te pitam da li sam ja kriv? - rekao je Car.

- Kriv si za moj život i moju kompletnu sitauciju! Svojim plakanjem si mi pokvario odnos koji je mogao da bude dobar. Kada si trebao meni da pomogneš, nisi. Ti si proveo osam meseci sa mnom, u koga da gledam! Ne treba mi pomoć - plakala je Dalila.

- Nisam ti ja kriv za ovu zadnju sitauciju - rekao je Car.

- Upropastio si me! Sve si upropastio! - rekla je Dalila.

- Žao mi je, prošao sam sa tobom osam meseci. Smiri se, pitao sam te samo da li mogu da ti pomognem. Ja se osećam loše zbog tebe - rekao je Car.

- Ne može niko da mi pomogne, pustite me svi na miru! Non-stop me vređaš! - rekla je Dalila.

- Nisam te vređao sinoć. Ne znam kako da ti pomognem, luda si - rekao je Car.

- Izađi - urlala je Dalila.

Nakon brutalnog sukoba sa Carem i Anđelom Rankovićem, Dalila je plakala na sav glas u izolaciji.

Nešto kasnije Filip je opet prišao uplakanoj Dalili i počeo da joj drži lekciju o ponašanju sa Rankovićem.

- Onda da se je*e sa njim, oni su meni smešni kao bioskop. Ja sam prošao golgote silne. Ne vidiš sebe koliko si dala sebi za pravo. Kako se oblačiš, kako se ponašaš. Mi smo sve uradili, ali sa stilom. Ona će da se druži, ona će da se svađa, evo izvoli. Teško mi je zbog nje ali ne bi nikada bio sa njom. Sada bi je zagrlio, ali reći će ljudi svašta. Ona je meni bila prava ljubav, ja sam je voleo. Ja sam zadnji trzaj napravio. Iamo sam poslednji put želju da je izvučem. Prvi put sam zaplakao i da sam rekao da mi je teško i žao i krivo. Šta je ona meni rekla: Da nema emocija, da joj se ne sviđa. Super, ali budi srećna tamo. Ako ja znam da ti lažeš, petljaš i muvaš. Ja te neću vaditi iz go*ana više - rekao je Car.

- Ne iteresuje me što je Dejan izneo laži. Ja plačem zbog sebe. Ti si kriv! Za sve si kriv! Ne treba mi tvoja pomoć i ne treba mi tvoje ništa. On sve zna, sve sam mu pričala - rekla je Dalila.

- Pričala si mi da ti se sviđa neko drugi - rekao je Car.

Car je ponovo ušao u sobu za izolaciju za Dalilom i rekao joj da želi da joj pomogne.

- Jedan dan planiraš veze, drugi dan si izmasakrirana. Ja sam bio i čovek i nečovek prema tebi, ali mogu da se potrudim - rekao je Fiulip.

- Koji zadnji put?! Osam meseci si me uništavao! Rekao si sinoć da si se zaljubio u Maju Marinković - rekla je Dalila.

- Ne čuješ doobro, ja sam rekao da sam se zaljubio, a ne zavoleo. Ja sam taj koji dođe da te pita da li ti treba pomoć. Ja sam srećan samo da ti ne radiš neke stavri, ako ja počnem to da radim, ja ću te upropastiti. Ja znam tvoje laži i tvoje priče. Ti gleaš u oči i lažeš. Nemam snage da ti se posvetim još dva meseca, moram ih posvetiti sebi. Ne mogu da ti pomognem, a muči me - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još