Kako obezbediti osnovcu leto za pamćenje?

Kada dođe proleće i prvi sunčani i topli dani, roditelji počinju da prave planove za svoju decu kako bi što kvalitetnije proveli predstojeći letnji raspust. Iako je ponuda veoma bogata, nije lako pronaći letnji program koji će biti dovoljno raznovrstan, istovremeno edukativan i zabavan i koji će garantovati dobar provod osnovcima. Ukoliko se roditelji ne potrude dovoljno, deca bi raspust provela ispred računara, TV-a ili sa mobilnim telefonom u rukama, surfujući društvenim mrežama ili igrajući video igrice.

Ako želite da izbegnete ovaj scenario, na pravom ste mestu – u nastavku pročitajte o čemu je važno voditi računa pre nego što izaberete program za svoje dete.

Foto: Promo

TRADICIJA – Raspitajte se ko i koliko dugo organizuje programe za osnovce. Poslušajte iskustva dece koja su pohađala program, ali i utiske roditelja.

KVALITET – Koji su benefiti pohađanja programa, da li će vaše dete naučiti nešto novo, da li će steći neko iskustvo ili savladati nesvakidašnju veštinu.

POUZDANOST – Ko će voditi računa o vašem detetu, da li će biti bezbedno, da li su sve aktivnosti prilagođene njegovom uzrastu i interesovanjima, ali i kome se vaše dete može obratiti za pomoć u bilo kom trenutku.

Predstavljamo vam EQUILIBRIO Letnji jezički kamp koji je svakog leta, već 10 godina unazad prvi izbor osnovaca iz Beograda i dijaspore.

Foto: Promo

O kvalitetu i raznovrsnosti programa svedoči čak 5.000 zadovoljnih kampera, ali i njihovih roditelja. Program kampa obuhvata aktivnosti koje se realizuju 100% na engleskom jeziku i to: jezičke i konverzacijske radionice, izleti, posete muzejima, sportska takmičenja, igre bez granica, snimanje filmova i mnoge druge.

Foto: Promo

EQUILIBRIO kamp za osnovce organizuje se tokom juna, jula i avgusta u 4 smene i to na 4 lokacije u Beogradu: Novi Beograd, Stari Merkator, Dorćol i Učiteljsko naselje.

Atmosferu sa kampa pogledajte i na Instagram profilu Beogradskog jezičkog kampa, a za više informacija pozovite 060 02 33 299.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još