CIMERI IH NAGRADILI GROMOGLASNIM APLAUZOM: Mina Vrbaški i Mateja Matijević ozvaničili vezu pred svima! (VIDEO)

Tokom jučerašnje "Igre istine" Dalila Dragojević je nakon svog izlaganja o mogućem pomirenju sa Filipom Carem, naredno pitanje postavila Mateji Matijeviću.

- Pošto nismo čuli, da li ste ti i Mina sada u vezi, zvanično? Rekao si da nećeš ući u vezu, reci konkrento da li ste u vezi pre intimnog odnosa ili ne? - pitala je Dalila.

- Spontano smo krenuli, uživamo, krenuli smo onako pijani. Meni ovo mnogo prija, mi smo pričali o tome da smo ušli u vezu. Mina zna sve, pričali smo generalno, svestan sam da sad izgleda ružno sa moje strane, a da ja neću da ulazim u vezu - počeo je da priča Mateja.

- Šta je intimni odnos? Imaš seks kombinaciju, ali vi provodite svaki dan - rekao je Lepi Mića.

- U vezi smo - rekao je Mateja, a zadrugari su ga nagradili gromoglasnim aplauzom.

- Šta ti to znači, reci zbog nje, priznaj - rekao je Miki Đuričić.

- Meni ovaj odnos toliko prija, ali ja imam taj problem što živim sa ljudima koji su imali neke veze sa njom - rekao je Mateja.

- To si trebao da razmišljaš kad si počeo da je grliš i ljubiš - rekao je Mića.

- Mene se desio seks u Zadruzi, mi se nismo mi voleli, ništa, ja sam cenio Viktoriju i ona meni kaže da sam đubre, napravio sam ku*vu od nje. Ja stao, pa razmišljam, ja sam onda ustao i rekao da smo u vezi. Kada se završilo ovo ovde svako na svoju stranu. Vi ste prijatelji, vi ste tako ušli u odnos. Zbog nje je bolje ovako - posavetovao ga je Miki.

- Mi smo pričali o ovome dosta i ne znam šta bih rekla, moja mama se bojala mojih reakcija, ovo traje već pet nedelja, mislim da je imala priliku da vidi da sam normalna - rekla je Mina Vrbaški.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još