OD 25. GODINE NISTE NAŠLI NIKOG DA VAS OPLODI: Vedrana Rudan žestoko isprozivala Mariju Kilibardu nakon voditeljkine izjave da želi dete

Marija Kilibarda ugostila je u emisiji "Sve u svemu" Vedranu Rudan koja je promovisala svoju knjigu, a ubrzo je razgovor između njih dve postao neprijatan.

Naime, knjiga popularne spisateljice "Doživotna robija", bavi se temom koja je, čini se, bila bolna za voditeljku, zbog čega je Marija izrazila svoje negodovanje.

- Ja sam bila malo slomljena kada sam pročitala vašu knjigu - započela je voditeljka.

- Šta vas je slomilo - upitala je Vedrana Mariju.

- Pa, na primer, zato što, kada žena u 41. godini baš želi da ima dete, a nema ga i onda se sve vreme u knjizi pominje "ma, šta će ti deca" - rekla je iskreno Kilibarda.

- Ali, vi imate 42 godine. Ja vas stvarno smatram svetskom budalom nakon ove rečenice. Šta će vama deca? - upitala ju je spisateljica.

- Pa, nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna - rekla je voditeljka.

- Pa šta, od 25. godine do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuva da vas oplodi? Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš verovatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dete? Vaša bejbisiterka će verovatno više koštati - rekla je Vedrana, a Marija se samo nasmejala sa nelagodom.

- Zato rintamo - pokušala je da iznese svoj stav voditeljka.

- Ako ćete rintati da biste platitli bejbisiterku, onda ste stvarno blesavi - rekla joj je Rudanova na kraju razgovora.

Izvor: Blic.rs
Foto: kilimara/Instagram

Pogledajte još