Najjača prehrambena kompanija u Hrvatskoj zapošljava, sezonski i na neodređeno

Poslovna priča Grupe Vindija primer je poslovne izvrsnosti i već više od šezdeset godina posluje kao tržišni lider na području proizvodnje i prerade mleka, mlečnih proizvoda, izotoničnih i biljnih napitaka, sokova, kao i pilećeg i ćurećeg mesa i prerađevina. Sa sedištem u Varaždinu, Grupa Vindija zapošljava više od 4200 ljudi u četiri države, a sastoji se od ukupno 12 kompanija, u sklopu koji radi i Koka d.d.

Sjajni bonusi i prilike za napredovanje u Koki

Kao vodeća hrvatska kompanija u industriji proizvodnje i prerade živinskog mesa, Koka trenutno zapošljava više od 1500 radnika u čiji profesionalni, ali i lični razvoj, kontinuirano ulaže. Zahvaljujući sve većoj potražnji kupaca za kvalitetnim pilećim i ćurećim mesom, ali i usled daljeg značajnog razvoja, Koka širi svoj tim i zapošljava veći broj ljudi. Posao u Koki prilika je za rad s najboljima, dok zaposleni imaju priliku da se stalno edukuju i usavršavaju, a prednost su različite pogodnosti zbog kojih je nesumnjivo dobro biti deo Koke.
Upravo zato što su zaposleni Grupe Vindija njen najjači adut, mogu očekivati regrese, bonuse pred Uskrs i Božić, kao brojne druge benefite kao što su jubilarne nagrade, izleti i putovanja, dečji pokloni povodom praznika Sv. Nikole. Početkom svake školske godine Vindija finansira kupovinu školskog pribora za decu svojih zaposlenih, a dodatnu finansijsku podršku svojim radnicima uplaćuje i povodom praznika Svih Svetih. Povrh toga, zaposleni Vindije dobiće i posebnu karticu pogodnosti s popustima koji vrede u Vindija prodavnicama.

Sezonci – čekaju vas dodatne pogodnosti i stimulacije

Iskoristite priliku i prijavite se već danas. Dolaskom u Koku možete da računate na tim predusretljivih koleginica i kolega koje će vas upoznati sa svim aspektima posla, aktivnostima i zaduženjima. Svaki novi zaposleni će tako dobiti svog kolegu koji će mu biti na raspolaganju za sva pitanja vezana uz posao i pomoći mu da njegov dolazak, boravak i rad u kompaniji budu što ugodniji i bezbrižniji. Osim zakonom propisanih prava, kao što su pravo na obavezno zdravstveno i penziono osiguranje, uz stimulativna i sigurna primanja očekuju vas osiguran smeštaj, topli obrok jednom dnevno, kartica pogodnosti za povoljniju kupovinu u Vindija prodavnicama, kao i paket dobrodošlice s proizvodima za svako dete u porodici. Radi se pet dana nedeljno po osam sati, a možete računati i na brojne dodatne pogodnosti kao i na propisana uvećanja satnice za rad u posebnim uslovima.

Grupa Vindija potpisnik je programa UN Global Compact pri Ujedinjenim narodima čime se obavezala na poštovanje svih prava zaposlenih kao i etičkih načela koja podupiru odgovorno i društveno orijentisano poslovanje. Poštovanje ljudskih prava i dostojanstva radnika i nulta tolerancija na diskriminaciju po bilo kojoj osnovi, su pored ulaganja u razvoj i kontinuiranu edukaciju zaposlenih ključan element rada Grupe Vindija i jedan od načina stvaranja boljeg poslovnog okruženja. Grupa Vindija ponosno ističe činjenicu da skoro polovinu svih zaposlenih u Koki čine žene i da je Koka radno okruženje u kojem se svi njeni zaposleni mogu osećati ugodno i sigurno.

Sve detalje prijave i prednosti rada u Grupi Vindija proverite na hzz.hr ili pošaljite pismenu molbu na posao@koka.hr

Koka vas čeka!

Foto: Promo

Pogledajte još