ASTROLOZI OTKRIVAJU: Ko su najbolje, a ko najgore svekrve Zodijaka?

Suočavanje sa svekrvom nije uvek lako, prvenstveno zbog razlika u karakterima. Naravno, tu je i kompatibilnost horoskopskih znakova koja bi mogla malo otežati stvari.

Zvezde vas upozoravaju na najbolje i najgore svekrve Zodijaka.

Ovan

Ovan je znak koji ima tendenciju da sve kontroliše i često misli da sve razume i zna najbolje, te da je baš njegovo mišjenje najispravnije. Svekrva rođena u znaku Ovna često jasno i glasno ukazuje na činjenicu da ima više iskustva od vas i da zbog toga ima pravo da se bavi vašim životima. Najbolji način da se slažete sa svekrvom je da kažete da i nastavite dalje po svom. Nepotrebno je iznositi svoje mišljenje, jer svekrva rođena u znaku Ovna se svakako sa njim neće saglasiti. Iako je sveprisutna i kontroliše sve, ova svekrva je zaštitnički nastrojena prema svom detetu, ali i prema snaji.

Strelac

Svekrva rođena u znaku Strelca je veoma vezana za svoje dete, pa kada dođe dan da se sin osamostali i oženi ova mama postaje očajna i oseća se usamljeno. Svekrva rođena u znaku Strelca na kraju svoju snaju vidi kao rivalku koja joj krade ljubav sina. Takođe očekuje da je snaha u tome potpuno razume.

Lav

Majke rođene u znaku Lava obožavaju kada dobijaju pažnju svojih sinova. Dakle, ako svekrva primeti da joj sin provodi puno kvalitetnog vremena sa svojom suprugom, postaće veoma ljuomorna. U takvim slučajevima neke svekrve izazivaju nesporazume između mladog bračnog para, koji s vremenom mogu dovesti do osećaja nepovezanosti. To pak čini mamu povezanijom sa svojim sinom.

Rak

Ako je vaša svekrva rođena u znaku Raka, naoružajte se svim strpljenjem sveta, trebaće vam. Od svih svekrva je ubedljivo najnametljivija. Možda će vas zvati 10 puta dnevno da bi se uverila da je njeno dete dobro, da ima čistu odeću i da je jelo.

Škorpija

Svekrva rođena u znaku Škorpije ne veruje ljudima lako, tako da ćete morati da se podvrgnete mnogim testovima i taman kada pomislite da ste prošli i da vam ona konačno veruje, otkrićete da vam još uvek ne veruje u potpunosti. Svekrve rođene u znaku Škorpije su radoznale i sklone ogovaranju i postavljanju previše pitanja, što tera snaje da drže distancu.

Vodolija

Veoma je teško predvideti njeno ponašanje ili razumeti šta svekrva rođena u znaku Vodolije misli. Međutim, ona je organizovana i voli pravila. Voli da se okružuje inteligentnim ljudima koji su uspešni, pa ako spadate u takve ona će se prema vama odnositi sa puno poštovanja i tretiraće vas kao svoju ćerku.

Ribe

Svekrva rođena u znaku Ribe je jedna od najljubaznijih svekrva. Ako prolazite kroz nešto teško, ne ustručavajte se da tražite njenu pomoć, ona će vam dati savet koji vam je potreban. Međutim, pošto je sama osetljiva osoba, izbegavajte da je kritikujete jer će se osećati loše i to bi moglo da bude veoma dramatično.

Izvor: Nportal.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još