NIKOLA RAĐEN OBASIPAO POLJUPCIMA DEVOJKU: Milica Ristić velikom žurkom proslavila 30. rođendan (VIDEO)

Prvog dana aprila u domaćim medijima je poput bombe odjeknula vest da je nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen pretukao svoju devojku, pevačicu Milicu Ristić.

Nakon što su oboje dali izjave u policiji, oni su se oglasili zajedničkim saopštenjem za javnost u kojem su naveli da se između njih dogodila svađa, ali da fizičkog obračuna nije bilo, te da svoj zajednički život nastavljaju dalje.

Zgodna folkerka 16. maja napunila je 30 godina, a sinoć je ovim povodom u jednoj prestoničkoj kafani upriličila slavlje, kojem je prisustvovao veliki broj njenih prijatelja. Najveseliji među njima bio je njen izabranik.

Na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram slavljenica je podelila više video-snimka i fanovima otkrila delić atmosfere sa proslave.

Milica je blistala u srebrnoj haljini, a uspešni sportista ju je obasipao poljupcima dok je ona veselo plesala pokraj rođendanske torte.

Sudeći po poslednijim objavama atraktivne crnke zaljubljeni par je nakon turbulentnog perioda uplovio u mirnu luku, te sada ponovo uživaju u skladnom odnosu.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: _milica_ristic/Instagram

Pogledajte još